Delicatese Literare
Prezentari carti

Idilă pe Riviera – Sue Roberts – Editura RAO

Idilă pe Riviera

(A Very French Affair – 2019)

Sue Roberts

Editura RAO

An apariție: 2021

Nr. pagini: 272

 

Sue Roberts s-a născut în Liverpool și s-a mutat în Lancashire, pe când era adolescentă, unde a locuit de atunci. Când nu este ocupată să scrie, Sue își petrece timpul cu familia ei în continuă creștere. Îi plac plimbările, să meargă la cinema și să călătorească.

Idilă pe Riviera – o lectură ideală de vară și de vacanță!

Viața lui Liv, o mamă singură de treizeci și opt de ani, se complică atunci când fiul ei Jake începe să îi pună niște întrebări incomode ale căror răspunsuri se găsesc într-o vacanță pe Riviera franceză în care Liv a stat câteva săptămâni cu mătușa ei.

Întorcându-se pe Coasta de Azur, cu plajele ei aurii, vinuri bune și brânzeturi aromate, în compania plăcută a mătușii sale, devine mai dificil decât ar putea să pară pentru Liv. Pentru că va trebui să îi dea lui Jake răspunsurile cerute, unul dintre ele fiind Andre, prima ei iubire.

La început, totul e mai complicat și chiar dacă va reuși, cum îi va revela secretul ei? Liv trebuie să facă ce e mai bine pentru familia ei, dar asta înseamnă să lase în urmă aventura franceză?

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, librariadelfin.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

Spune-ți părerea!