Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Iepurașii descoperă primăvara de Annette Moser, Marina Krämer, Editura Univers Enciclopedic

Iepurașii descoperă primăvara

Annette Moser

Ilistrații: Marina Krämer

Editura Univers Enciclopedic

An apariție: 2019
Format: 24/26.5
Vârsta: 3 – 5 ani, 6 – 7 ani
Tip copertă: Broșată
Iepurașii descoperă primăvara este o carte pentru copii scrisă de Annette Moser, Marina Krämer.
Cei doi iepuraşi, Ţopăilă şi Pufulina, se bucură de primele raze calde ale soarelui. Ce bine că a venit primăvara! Dar unde a dispărut tăticul lor? Se pare că de Paşte are foarte multă treabă…
O poveste de Paşte plină de culoare!
Iepurașii descoperă primăvara este o încântătoare carte pentru copii, foarte potrivită pentru a fi citită primăvara, în preajma Sărbătorilor de Paște. Ilustrațiile sunt minunate, purtându-i pe copilași într-o călătorie în pădure, unde se vor distra alături de animăluțe îndrăgite.
Facem cunoștință cu o familie de iepurași simpatici – Mama, Tata și cei doi micuți, Țopăilă și Pufulina și îi însoțim de-a lungul unei zile de primăvară, și nu orice zi, ci una ”cu totul deosebită”.
Mama iepuroaică le-a pieptănat blănița, le-a legat câte o pănglicuță colorată și i-a lăsat să se joace pe afară.

Se întâlnesc cu puiul de căprioară, cu veverița, cu măcăleandrul, și, fiecare în parte le ura ”Paște fericit”. Toată lumea era veselă că era sărbătoare, dar, mai ales, fiindcă venise primăvara: soarele strălucește iarăși cu putere, arborii și tufele au din nou muguri și frunze verzi, florile încep să înflorească, se găsește hrană proaspătă pentru toate animalele pădurii.

Iepurașii descoperă și ei primăvara și află un secret despre sărbătoarea de Paște, când tatăl iepure vine acasă și le dezvăluie ce face el în fiecare an în această zi.
– O dată pe an, îi vizitez pe copii și ascund în taină ouă de Paște colorate pentru ei. Iar acesta e un semn că primăvara s-a întors. Ei mă numesc Iepurașul de Paște și, de fiecare dată mă așteaptă cu nerăbdare pentru că se distrează de minune căutând ouăle.
Dar și pe cei doi iepurași și prietenii lor îi va aștepta o surpriză în poiană. Oare ce o fi?

Cartea Iepurașii descoperă primăvara poate fi comandată pe universenciclopedic.ro, elefant.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Univers Enciclopedic

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

 

6 Comments

Spune-ți părerea!