Delicatese Literare
Prezentari carti

Împărtășind același vis de Sherryl Woods, Seria Chesapeake Shores, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Împărtășind același vis

(Driftwood Cottage – 2011)

Sherryl Woods

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point – 2009 – prezentare
 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main – 2009 – prezentare
 3. Portul dragostei – Harbor Lights – 2009 – prezentare
 4. Mai dă-mi o șansă – A Chesapeake Shores Christmas – 2010 – prezentare
 5. Împărtășind același vis – Driftwood Cottage – 2011
 6. Golful pasiunii – Moonlight Cove – 2011 – prezentare
 7. Alături de tine – Beach Lane – 2011 – prezentare
 8. Reuniune de familie – An O’Brien Family Christmas – 2011 – prezentare
 9. The Summer Garden – 2012
 10. A Seaside Christmas – 2013
 11. The Christmas Bouquet – 2014
 12. Dogwood Hill – 2014
 13. Willow Brook Road – 2015
 14. Lilac Lane – 2017

Volumul cu nr. 5 din seria „Chesapeake Shores”, după MAI DĂ-MI O ȘANSĂ, publicat în luna ianuarie.
Heather este o mamă singură, Connor afectat de divorțul părinților nu crede în căsătorie, dar întâlnirea lor le va demonstra că pentru unele vise merită să lupți.

Deși a ales în cunoștință de cauză să fie o mamă singură, Heather Donovan nu se poate abține să nu viseze la un cămin și la o familie – și totul devine aproape realitate când se stabilește în Chesapeake Shores. Clanul numeros, gălăgios și iubitor O’Brien, din care face parte tatăl copilului ei, îi primește cu brațele deschise pe ea și pe fiul ei. Dar să accepte ajutorul lor pare să-l îndepărteze și mai mult pe tatăl micului Mick, Connor O’Brien. Despărțirea dureroasă a părinților lui și cariera de avocat specializat în divorțuri l-au făcut să își piardă cu totul încrederea în instituția căsătoriei, pe care o consideră o cale sigură de a distruge o relație fericită.

Dar perspectiva unui viitor fără Heather și fără fiul lui îl obligă pe Connor să privească dragostea, cariera și căsnicia cu alți ochi. Prea târziu însă, căci încăpățânarea lui Connor a făcut-o pe Heather să-și piardă încrederea că el și-ar putea schimba vreodată ideile adânc înrădăcinate. Așa că este gata să renunțe la vechile ei visuri – dragoste, familie și mai ales Driftwood Cottage, casa pe care și-o dorește în secret. Va fi nevoie de multă muncă de convingere – și de ceva ajutor din partea familiei O’Brien – pentru ca Heather să creadă din nou în visuri pentru care merită să lupți.

Citate:

„El se apropie mai mult. Heather își ținu răsuflarea, așteptând sărutul lui, dar Connor se retrase chiar în ultima secundă.
– Îmi pare rău, spuse el, cu vocea răgușită. Nu joc cinstit, nu-i așa?
Din nefericire, în acel moment ea nu-și dorea deloc ca el să joace cinstit. Voia să-i simtă gura peste a sa, brațele lui în jurul ei. Voia să simtă puterea care o făcuse mereu să se simtă atât de în siguranță.
– Nu, confirmă ea, cu vocea tremurând.
Dacă și-ar fi exprimat nevoia, ar fi obținut ceea ce dorea, un sărut care i-ar fi stârnit amintirile… și durerea din inimă.”

„Putea avea oare dreptate, și vederea felului în care mama ei înflorea departe de tatăl său îi zguduise valorile, o făcuse să-și pună întrebări despre tot ceea ce crezuse în legătură cu mariajul și cu posibilitatea de a trăi fericiți până la adânci bătrâneți? Se putea ca încercările lui Bridget de a-și găsi propriul început de una singură să-i fi amintit de motivele pe care le avusese ea atunci când îl părăsise pe Connor?
Nu, se gândi ea cu înverșunare, nu putea fi așa. Îl părăsise pe Connor nu pentru că-și dorise independența, nu pentru că nu-l iubea și nu dorea să aibă un viitor cu el, ci pentru că el nu-i oferea unul. Acum o făcea, iar ea îl refuzase.”

„– Știi prea bine ce vreau să spun.
– Sigur că știu. Uite, un lucru pe care-l știu cu absolută certitudine, un lucru care nu s-a schimbat, este acela că vreau să-mi petrec tot restul vieții cu tine. A fost adevărat pe vremea când locuiam împreună. A fost adevărat după accident și este adevărat și astăzi. Dedicarea mea a fost reală încă din prima zi în care ne-am întâlnit. Cu inel și certificat de căsătorie, sau fără ele, acest lucru nu se va schimba niciodată. Ești dragostea vieții mele, Heather Donovan. Nu m-am îndoit niciodată de asta. Nici măcar o dată.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎMPĂRTĂȘIND ACELAȘI VIS de Sherryl Woods, volumul cu nr. 5 al seriei Chesapeake Shores. De vineri, 31 iulie la punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Spune-ți părerea!