Împlinirea de Sylvia Day – un roman Crossfire, Editura Litera

9
Împlinirea (Entwined with You15731779
Sylvia Day
Editura Litera
Face parte din seria Crossfire:
 1. Atracţia (Bared to You) – prezentare carte aici
 2. Revelaţia (Reflected in You) – prezentare carte aici
 3. Împlinirea (Entwined with You)
 4. Fascinaţia (Captivated by You) – prezentare carte aici
 5. Descătuşarea (One with You) – recenzia aici
Seducţie. Înlănţuire. Împlinire. Eva şi Gideon înfruntă demonii trecutului şi acceptă consecinţele dorinţelor lor obsesive.
„Din clipă când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline…“ 

ent

Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de ţări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. Cărţile au fost vândute în 12 milioane de exemplare la nivel mondial.

entwined

În Împlinirea, vechi dușmani ai lui Gideon ies din umbră și complotează împotriva lui, iar Brett face presiuni asupra Evei, încercând să o recucerească. Eva află cu multă durere că există o filmare în care ea și Brett făceau dragoste și un ziar amenință să o publice. Gideon este alături de Eva în totalitate, hotărât să mușamalizeze cazul sau să suporte consecințele alături de ea în cazul în care filmarea ar fi fost publicată.
Citate:
”- Îngeraș, n-o să te poți ascunde de mine nici într-o mulțime de un milion de oameni. Te-am găsit o dată. O să te găsesc mereu.”
”Îmi închipuiam un viitor în care mama nu mă hărțuia, tata era din nou stăpân pe el, Cary era fericit, Corinne se afla într-o țară îndepărtată, iar eu și Gideon nu mai eram bântuiți de trecutul nostru.
Și, în sfârșit, eram pregătită să lupt pentru asta.”
”Am băut șampanie la gheață, ne-am atins unul pe altul în joacă și cu lăcomie, sărutându-ne în voie în timp ce ziua se târa spre sfârșit.
Și chiar și asta a fost perfect.”
”Timpul, lumea toată nu mai aveau nici o importanță pentru mine. Gideon își reînnoia toate promisiunile făcute pe nisipul plajei caraibiene, iar eu încercam să-l vindec, sperând să-i dau puterea de care avea nevoie să mai reziste încă o zi.”
”Nu-mi venea să cred că l-aș fi putut iubi și mai mult decât îl iubeam, dar el îmi tot dovedea contrariul.”

colaj crossfire 2

Cărțile autoarei Sylvia Day pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, librarie.net, emag.ro, dol.ro

 

About Author

9 comentarii

 1. Daniela Cusa on

  Poate intr-o zi, voi relua si eu volumul acesta. Tin minte ca m-am oprit din citit dupa primele 20 de pagini. Parca lipsea acel ceva, care sa ma faca sa nu las cartea din mana.

 2. Al 3 lea volum a fost frumos dar nu m a dat pe spate. Pe undeva parca se repeta ceva dar nici eu nu stiu ce . Oricum nu regret ca am citit-o. Sper sa citesc si celelalte volume

 3. Oprea Denisa on

  Gideon e cam posesiv si speriat, ceea ce in viata reala mi se pare oribil. Dependenta lui de Eva ma sperie cateodata.

Spune-ți părerea!