Delicatese Literare
Prezentari carti

În brațele amurgului de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

În brațele amurgului

(Hello, Darkness – 2001)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Pentru Paris Gibson, populara ei emisiune nocturnă reprezintă o evadare și totodată singurul ei contact cu lumea exterioară. După ce s-a mutat în Austin, pentru a scăpa de durere și de greșelile trecutului, Paris a dus o viață solitară, însuflețindu-se numai în orele emisiunii pe care o face cu pasiune. Însă viața ei tihnită este brutal amenințată când un ascultător ‒ un bărbat care își spune Valentino ‒ sună și se plânge că sfatul pe care ea i l-a dat fetei pe care o iubește a făcut-o pe aceasta să îl părăsească. Planul lui de răzbunare este să ucidă, în 72 de ore, o tânără pe care a răpit-o și apoi să vină după Paris.

Împreună cu poliția din Austin, Paris se avântă într-o cursă contracronometru pentru a-l identifica și a-l găsi pe Valentino înainte ca acesta să își pună amenințarea în practică. Spre uimirea ei, ea descoperă că unul dintre oamenii cu care trebuie să lucreze îndeaproape este Dean Malloy, un bărbat cu care împărtășește un trecut ce și-a pus dramatic amprenta asupra vieții amândurora. Apropierea dintre ei trezește vechi pasiuni, iar Paris trebuie să își înfrunte amintirile dureroase pe care spera să le fi lăsat în urmă. Pe măsură ce timpul se scurge și amenințarea lui Valentino devine tot mai palpabilă, Paris se vede nevoită să facă față unui criminal care s-ar putea să nu îi fie totuși atât de străin pe cât credea.

„– Ți-a fost dor de mine?
Când ea aprobă, el râse. Nu o credea și foarte bine făcea. Căci, cu prima ocazie, ea avea să-l ucidă pe ticălos.
Încercă să nu lase disprețul pe care-l simțea pentru el să i se vadă în priviri, deoarece ajunsese la concluzia că cea mai bună abordare era să pară supusă. Psihopatul voia să se joace, voia ca ea să implore, voia să o domine. În regulă. Avea să fie jucăria lui – până când se întorcea cu spatele la ea, iar atunci avea să-i zdrobească craniul.”
„O lipise cu spatele de perete, dorindu-și să o simtă și să o guste. Dorind-o.
Își petrecuse brațul în jurul taliei ei și îi lipise partea de jos a trupului de al său, mărind presiunea care era deja intensă. Ea întrerupsese sărutul și îi gemuse numele.
El îi mângâiase cu buzele ochii, obrajii, șoptind:
– Am așteptat suficient de mult asta, Paris, nu-i așa?
Apoi revenise asupra buzelor ei și o sărutase cu și mai multă pasiune decât înainte.”
„Nu văd diferența dintre păcatul tău și al meu, cu excepția faptului că tortura logodnicului tău a durat mult mai mult și că el a murit mult mai încet. Ceea ce te face mult mai crudă decât mine, nu? Și de aceea trebuie să fii pedepsită. Nu ar fi corect să te las să-ți vezi în continuare de viața fericită alături de Malloy, spuse el cu o voce ușor cântată, care-i dădu fiori. Nu se va întâmpla asta. Nu veți fi niciodată împreună, pentru că tu, Paris, vei muri. În seara asta.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎN BRAȚELE AMURGULUI de Sandra Brown – disponibil de vineri, 30 iulie, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *