În brațele lui, seria Amantul vol.2 de Jodi Ellen Malpas, Editura Trei, Colecția Eroscop

18

În brațele lui 

(Beneath This Man – 2013)

Jodi Ellen Malpas

Editura Trei

Colecția Eroscop

Traducere: Camelia Ghioc

Nr. pagini: 608

An apariție: 2018

Al doilea volum din seria Amantul
1. Amantul – Editura Trei – This Man – 2012 – recenzia
2. În brațele lui – Editura Trei – Beneath This Man – 2013
3. This Man Confessed – 2013
3.5 All I Am: Drew’s Story – 2017
4. With This Man – 2018
Ava O’Shea este îndrăgostită până peste urechi de Jesse Ward, bărbatul care a copleșit-o cu pasiunea și cu intensitatea sentimentelor lui, dar a ținut-o departe de secretele întunecate și de sufletul său sfâșiat. Să-l părăsească a fost singurul mod în care Ava a reușit să supraviețuiască.
Dar ar fi trebuit să știe că e imposibil să stea departe de el – iar acum Jesse s-a întors în viața ei, hotărât să-i aducă aminte de momentele senzuale pe care le-au împărtășit. Ava este la fel de hotărâtă să afle adevărul despre acest bărbat a cărui înfățișare nu trădează nimic. Asta înseamnă că se va apropia din nou de Stăpânul Conacului. Adică va ajunge exact acolo unde o vrea Jesse – în brațele lui.
Jodi Ellen Malpas este noua regină a literaturii erotice.” -Sunday Times
Femeile ar trebui să conducă lumea. Iar bărbații ar trebui să conducă în dormitor. E simplu.” – Jodi Ellen Malpas 
Jodi Ellen Malpas a scris în secret seria ei de debut, Amantul, temându-se de ceea ce ar putea crede oamenii dacă ar ști ce lucruri e în stare să și imagineze. Ea însăși a fost șocată. Dar în cele din urmă, și-a făcut curaj și a hotărât să-și pună în valoare latura creativă. Astfel, în 2012 a publicat în regim propriu Amantul – prima carte din seria cu același nume, inventând un personaj masculin care avea să devină faimos în întreaga lume: Jesse Ward. Stăpânul Conacului, cum i se spune, a fost întâmpinat de către cititoare cu un entuziasm incredibil, propulsând-o pe Jodi în topul celor mai bune autoare de literatură erotică.
A continuat să publice trilogia One Night, precum și romanele de sine stătătoare The Protector și The Forbidden.
Romanele lui Jodi Ellen Malpas sunt bestselleruri New York Times și Sunday Times și au fost traduse în peste 20 de limbi.
De aceeași autoare, în colecția Eroscop a apărut Amantul, votat drept unul dintre cele mai bune romane erotice ale tuturor timpurilor.

Listă cărți Jodi Ellen Malpas

Cărțile autoarei Jodi Ellen Malpas pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Listă cărți apărute în Colecția Eroscop ordonate după autor și serii

Cărțile apărute în Colecția Eroscop a Editurii Trei se pot comanda pe edituratrei.rolibris.ro, librarie.net, librex.roelefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Colecția Eroscop

Top 10 cărți romantic-erotice contemporane

Top 10 cărți romantic-erotice historical

Top 10 cărți romantic-erotice cu limbaj murdar

Top 10 cărți romantic-erotice amuzante

About Author

18 comentarii

    • A apărut deja. Urmăriți linkurile de la sfârșitul articolului. În câteva zile o să fie disponibilă în toate librăriile on-line.

  1. am terminat cartea in doua zile jumate …am ametit. are multa actiune de stiti voi ce .ce imi place ca se termina super frumos si are si sfarsit, la final asa scrie

Leave A Reply