În brațele unui prinț de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

0

În brațele unui prinț 

(In the Prince’s Bed)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. În brațele unui prinț (In the Prince’s Bed – 2004)
  2. 2.To Pleasure a Prince – 2005
  3. 3.One Night with a Prince – 2005
Domnișoara Katherine Merivale este nevoită să se căsătorească pentru a-și primi moștenirea și a-și ajuta astfel familia să scape de datorii.
Dar, cum nu a avut parte de un sezon de baluri londonez și nu vrea să dezvăluie secretul moștenirii pentru a-i ține departe pe vânătorii de zestre, nu are prea mulți pretendenți.
Singura soluție pentru a ieși din această situație este să devină soția lui Sir Sydney Lovelace, prietenul ei din copilărie – care nu este prea dornic să intre „în rândul lumii“.
Alexander Black, conte de Iversley și unul dintre cei trei fii bastarzi ai prințului de Wales, are nevoie disperată de o soție bogată pentru a nu-și pierde moșia. Iar domnișoara Merivale pare să fie răspunsul la rugile lui secrete.
Când o seduce în lumina lunii, reacția ei pasională îi confirmă rapid că succesul îi este asigurat. Știind însă că viitoarea lui soție își dorește o căsnicie bazată pe dragoste, încearcă să-i ascundă faptul că, la început, a ales-o pentru averea ei. Și atunci ce se va întâmpla când inevitabilul se va produce, iar înșelătoria lui va ieși la iveală?
„Apoi contele își lipi buzele de ale ei, iar Sydney deveni lipsit de importanţă.
El niciodată nu mirosise a fum și a secrete și, cu siguranţă, nu îi făcuse pulsul s-o ia razna decât în visele ei.
Acum visele ei nu aveau să mai fie niciodată la fel. Dar cum ar fi putut să știe că un sărut putea fi atât de delicios, chiar și cu bărbatul nepotrivit? Iar Lord Iversley era cu siguranţă bărbatul nepotrivit. Păcat însă că săruta incredibil, buzele lui plimbându-se peste ale ei ușor,subtil…”
„– Poezia de calitate mă liniștește și mă ajută să uit de probleme. Dar nu sunt destul de naivă ca să cred că viaţa e o poezie.
– Bravo ţie!
Alec se simţi ușurat. Lucrurile aveau să meargă mult mai ușor pentru el dacă ea înţelegea și accepta deja realităţile vieţii.
– Toate femeile ar trebui să pășească în mariaj cu atitudinea ta, realizând că este o alianţă făcută din motive practice, nu visul romantic creat de poeţi.
Ea îl privi cu atenţie.
– Mi-ar plăcea să cred că adevărul e undeva la mijloc – nu un vis, dar nici o alianţă practică. Vreau să cred că trebuie să-ţi placă partenerul cu adevărat.”
„Își frecă buzele de ale ei, savurându-le moliciunea. O mușcă în joacă de buza de jos. Cu cât îi desfăta mai mult gura cu a lui, alintând buzele și inspirându-i respiraţia, cu atât ea lăsa garda jos, până când îl sărută înapoi.
Abia atunci adânci sărutul. Exaltat de răspunsul ei, se aruncă și mai adânc în căldura dulce a gurii ei de mătase. Ea își lipi palmele de pieptul lui, apoi îl apucă de haină în timp ce se ridică mai sus, cu buzele lipite de ale lui.
Dumnezeule, era moale peste tot! Nu doar buzele ei, ci și mâinile, talia, șoldurile… Nu avea să se sature niciodată de această desfătare trupească, nu putea să guste niciodată prea mult din gura ei delicioasă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN BRAȚELE UNUI PRINȚ de Sabrina Jeffries, primul volum al seriei Frăția regală – apariție sâmbătă 25.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

About Author

Spune-ți părerea!