Delicatese Literare
Prezentari carti

În căutarea plăcerilor interzise de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

În căutarea plăcerilor interzise (Surrender to the Devil)

Lorraine Heath 5841519

  1. Un pact cu diavolul (In Bed with the Devil – 2008) – prezentare
  2. Între diavol și dorință (Between the Devil and Desire – 2008) – recenzia 
  3. În căutarea plăcerilor interzise (Surrender to the Devil – 2009) – prezentare
  4. Plăcerile nopţii (Midnight Pleasures with a Scoundrel – 2009) – prezentare
  5. Ultimul rebel (The Last Wicked Scoundrel – 2014)  – recenzia
Frannie Darling a copilărit în cartierele rău famate ale Londrei printre escroci, hoți de buzunare și spărgători. Deși a supraviețuit unei copilării dure și a devenit o femeie realizată, nu vrea să aibă nimic de-a face cu bărbații care o doresc. Așa că își împarte timpul între clubul pentru care lucrează în calitate de contabilă și orfelinatul unde le acordă adăpost copiilor străzii. Își poate purta singură de grijă și se simte în siguranță – până când un bărbat cu un farmec diabolic îi amintește că viața este plină de pericole. Să o aibă în așternut fără s-o ia de nevastă, aceasta este dorința simplă a lui Sterling Mabry, al optulea duce de Greystone (fratele lui Catherine, soția lui Luke – a căror poveste am aflat-o în Un pact cu diavolul).
Frannie îi detestă pe nobilii aroganți, interesați numai de propriile plăceri. Atunci de ce tremură de dorință numai la gândul unei aventuri clandestine cu el? Aristocratul apăsat de un secret sumbru și tânăra cu origini modeste care își dedică eforturile salvării orfanilor nu ar trebui să aibă multe în comun dincolo de pasiunile interzise. Și totuși…
Citate:
„Nimeni nu avea un păr mai aprins decât Frannie Darling.
Putea să aibă orice femeie din Londra, și totuși ea era singura pe care și-o dorea. Nu îi bântuia doar visele, ci și fiecare clipă din viaţă.”
„Știa că, în virtutea titlului pe care-l deţinea, trebuia să se însoare cu o aristocrată. Cu ea nu-și dorea decât o noapte. Fără îndoială, ar fi fost o noapte plină de cuvinte pătimașe, atingeri senzuale și sărutări înflăcărate, o noapte care ar fi făcut-o să vrea mai mult. Era mai bine să aibă o singură noapte care să-i lase un dor nesfârșit, sau să se întrebe toată viaţa cum ar fi fost noaptea aceea?”
„Se afla acolo doar pentru plăcerea pe care și-o puteau oferi unul altuia. Niciodată în viaţă nu dorise mai mult o femeie. Nevoia de a o poseda îi trimitea junghiuri de durere prin tot corpul, însă nu trebuia să se grăbească. Voia ca amintirea acelei nopţi să dăinuie o viaţă întreagă. Era ferm convins că nu avea să mai întâlnească o femeie la fel de curajoasă, de hotărâtă și de fascinantă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN CĂUTAREA PLĂCERILOR INTERZISE de Lorraine Heath, volumul al treilea al seriei „Rebelii din St James”. Din 23.07.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *