Delicatese Literare
Prezentari carti

În derivă de Trish Doller, Editura Litera, Colecția Blue Moon

În derivă

(Float Plan – 2021)

Trish Doller

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2021

Nr. pagini: 240

De când și-a pierdut logodnicul, Anna a fost copleșită de durere. Dar își aduce aminte de o călătorie pe care au plănuit să o facă împreună și, dintr-un impuls, pleacă pe mare cu barca ei cu pânze, în încercarea de a face singură voiajul.

După o noapte când a fost cât pe ce să se scufunde, își dă seama că nu se poate descurca singură și îl angajează pe Keane, care este marinar de meserie, să o ajute. Aidoma Annei, și Keane se află în fața unui viitor pe care nu l-a plănuit. Iubirea crește precum nivelul mării la flux, iar cei doi descoperă că nu e niciodată prea târziu să-ți alegi un nou drum.

Cartea perfecta ca sa iesi din rutina zilnica. Plina de prospetime, amuzanta si romantica. Trish Doller creeaza personaje inteligente si sensibile, care par induiosator de reale. As vrea si eu sa ma pierd pe mare cu aceasta poveste. – Meg Cabot
∼∼∼
Doller spune o poveste care incepe dureros, se continua cu impresii de calatorie scrise cu stil, se transforma in iubire si ajunge la final sa bucure cititorii si sa-i faca sa-si caute propriul drum in viata. – Booklist
∼∼∼

Veti putea citi povestea in romanul IN DERIVA de Trish Doller – disponibil de astăzi, 23.03.2021, la chiocurile de presa, la pretul de 29, 99 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *