Delicatese Literare
Prezentari carti

În lumina stelelor de Nora Roberts, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

În lumina stelelor

(Dance Upon the Air – 2001)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

1. În lumina stelelor – Dance Upon the Air – 2001
2. Între cer și pământ – Heaven and Earth – 2001 – prezentare
3. Înfruntă focul – Face the Fire – 2002 – prezentare
Când Nell Channing ajunge pe încântătoarea insulă Trei Surori, crede că a găsit în sfârșit un refugiu în care să scape de soțul abuziv și de viața înfiorătoare de care a fugit în urmă cu opt luni. Dar nici măcar în acest loc liniștit, Nell nu se simte pe în largul ei. Având grijă să își ascundă adevărata identitate, ea își găsește o slujbă și începe să își exploreze sentimentele pentru șeriful insulei, Zack Todd. Dar există o parte din ea pe care nu i-o poate dezvălui – pentru că trebuie să-și păstreze secretele, dacă nu vrea ca trecutul să o ajungă din urmă. Un cuvânt neatent, o dezvăluire întâmplătoare, și viața pe care și-a creat-o cu grijă poate fi distrusă într-o clipă. Tocmai când începe să creadă că poate să se elibereze complet de temerile ei, Nell își dă seama că insula se află sub stăpânirea unui blestem cumplit – care nu poate fi înlăturat decât de descendendetele celor Trei Surori. Iar acum, cu ajutorul a două femei puternice și înzestrate, Nell trebuie să găsească puterea nu doar să-și salveze noul refugiu, ci și dragostea și pe ea însăși.
„O strânse în braţe. Ea îl cuprinse pe după gât. Preţ de câteva clipe rămaseră aşa, simţindu-şi unul altuia respiraţia pe buze, în timp ce întreg trupul îi tremura de anticipare.
Buzele li se atinseră, se retraseră, se atinseră din nou. Ea fu cea care gemu, ea îşi lipi buzele de ale lui într-o izbucnire fierbinte.”
„– Simplu ca o dorinţă, complex ca iubirea. Periculos, poate, ca un fulger. Puterea este un risc. Este şi o bucurie.
Luă una din florile uscate şi o cuprinse delicat între palme. Când le deschise din nou, îi oferi lui Nell o floare proaspătă şi galbenă ca soarele.
Încântată, fascinată, Nell o răsuci între degete.
– Dacă poţi face asta, de ce le mai laşi să moară?
– Există un cerc, o ordine firească a lucrurilor. Trebuie respectată. Schimbarea e necesară.”
„– Este ceva în aer, spuse ea, ridicându-şi mâinile, cu palmele rotunjite de parcă ar fi încercat să prindă suflarea nopţii. Ceva ce simt în mine, ca pe un puls. Şi care-mi dă senzaţia că pot să fac orice. Cu palma încă făcută căuş, întinse mâna spre el. Vrei să vii să mă săruţi la lumina lunii?
Nu putea rezista şi nici nu încercă. Se duse la ea şi-i prinse mâna întinsă. Cu cerul presărând lumină deasupra lor, îşi coborî gura peste a ei într-un sărut care mai degrabă o încălzi decât să o ardă.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul ÎN LUMINA STELELOR de Nora Roberts, primul volum al seriei „Insula surorilor”. De vineri, 08.02.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2019

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *