Delicatese Literare
Prezentari carti

În pat cu diavolul de Kerrigan Byrne, Seria Diavoli îngenuncheați, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

În pat cu diavolul

(The Devil in Her Bed – 2020)

Kerrigan Byrne

Colecția Iubiri de poveste

  1. Totul e permis în dragoste – How to Love a Duke in Ten Days – 2019 – prezentare
  2. Un scoțian adevărat – All Scot and Bothered – 2020 – prezentare
  3. În pat cu diavolul – The Devil in Her Bed – 2021

În viața lui secretă, Chandler este agent în serviciul Coroanei – un om cu simțul datoriei, care cunoaște atât înșelătoriile, cât și pericolul unei atracții de netăgăduit față de femeia care îi poate răsturna lumea.

I se spune Diavolul din Dorset. E un singuratic, un om cu mare putere, mereu în umbră. Este de neoprit și una dintre armele secrete ale Coroanei. Dar când pune ochii pe frumoasa contesă de Mont Claire, Francesca Cavendish, nu-și dă seama că și-a întâlnit sufletul pereche.

Francesca este contesă ziua, dar noaptea vânează răufăcători – mai exact pe cei responsabili de moartea părinților ei. Nu se așteaptă să ajungă în calea diavolului însuși, contele de Devlin. Ea are multe secrete, iar el pare croit să i le descopere pe toate. Poate inima să supraviețuiască momentului când își va găsi dragostea vieții, dar o va pierde cu siguranță când se va da totul în vileag?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎN PAT CU DIAVOLUL de Kerrigan Byrne, volumul cu nr. 3 al seriei „Diavolii îngenuncheați“. De luni, 28 iunie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

One Comment

Spune-ți părerea!