Delicatese Literare
Prezentari carti

În patul unui conte – seria Lorzii pierduți ai Londrei de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

În patul unui conte

(In Bed with the Earl – 2020)

Christi Caldwell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. În patul unui conte (In Bed with the Earl – 2020)
  2. Aleasa inimii mele –  In the Dark with the Duke – 2020
  3. Undressed with the Marquess – 2020

Angajată ca reporter la un ziar din Londra într-o vreme în care puține femei reușesc să primească acest post, Verity Lovelace face orice i se cere pentru a-și îndeplini sarcinile. Iar când trebuie să dezlege un mister ce pune aristocrația pe jar, nimic nu o poate opri, nici măcar teama de a căuta o persoană necunoscută prin canalele fetide ale orașului.

Răpit în copilărie și cu amintiri vagi despre trecutul trăit în sânul familiei, Malcom North preferă mai degrabă viața în canalele Londrei decât bogăția și luxul oferite de înalta societate. Și, deși stă departe de evenimentele sociale și nu este văzut în public, îndrăzneața și vulcanica Verity Lovelace îl forțează să intre într-o lume pe care o detestă. Hotărât să scape de nobilii vânători de zestre care îl vor drept soț pentru fiicele lor, Malcom îi cere lui Verity să pretindă că este soția lui timp de un an.

Forțată de împrejurări, Verity acceptă propunerea, crezând că această înțelegere îi va aduce liniștea de care are atâta nevoie și îi va asigura viitorul după ce se va încheia așa-zisa căsnicie cu Malcom. Dar destinul are alte planuri cu ea, iar când șarada se încheie, lucrurile devin tot mai complicate. Oare iubirea va fi suficient de puternică pentru a-i proteja de planul trădător menit să-i distrugă?

Citate:

„O atinse îndrăzneț cu buzele, aproape violent. Își împinse buzele în ale ei. De nenumărate ori. Era primul ei sărut. Și, în timp ce sângele i se învolbură în vene, își dădu în sfârșit seama de ce femeile renunțau la reputație și onoare pentru câteva momente trecătoare de pasiune.”
„– Am 30 de ani.
Bertha îi zâmbi cu tristețe.
– Vârsta nu le face pe femei imune la durerea sufletească, fetițo!
– Durere sufletească? repetă ea sceptică. De asta ești îngrijorată, Bertha?
Verity învățase de la mama ei cât de nesăbuit era să îți încredințezi inima celei mai nepotrivite persoane posibil. Și nu încăpea îndoială că, după cât de nemilos, rigid și periculos părea, contele de Maxwell era cu siguranță cel mai nepotrivit bărbat căruia o femeie i-ar fi putut încredința inima.
– Te asigur că nu am de gând să îngădui să mi se frângă inima din pricina lui Malcom North.”
„O dorea. O dorea cum nu dorise niciodată pe altcineva. Și totuși nu putea să ia pur și simplu darul pe care i-l oferea. Deși tânjea să o facă. Deși nu-i plăcea că descoperise cu întârziere că Verity avusese de fapt dreptate: până la urmă, sufletul lui fără valoare mai avea într-adevăr o fărâmă de onoare în el.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎN PATUL UNUI CONTE de Christi Caldwel, primul volum al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“ – disponibil de luni, 15 februarie 2021 la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Christi Caldwell

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *