Delicatese Literare
Prezentari carti

În umbra arborelui kauri. Trilogia Kauri Vol.2 de Sarah Lark, Editura RAO

În umbra arborelui kauri

Trilogia Kauri Vol.2

Sarah Lark

Editura RAO

Editie cartonată

An aparitie: 2019

Nr. pagini: 720

Traducător: Cornel Stoenescu

TRILOGIA KAURI/ Kauri-Trilogie:

  1. Aurul maorilor – Toward the Sea of Freedom – 2010 – recenzie 
  2. În umbra arborelui kauri – Im Schatten des Kauribaums – 2011
  3. Lacrimile zeiței maorilor – Die Tränen der Maori-Göttin – 2012

O saga plină de pasiune de la autoarea trilogiei În țara norului alb

Născută la Bochum, în Germania, Sarah Lark, pe numele ei adevărat Christiane Gohl, a studiat istoria şi literatura. A descoperit Noua Zeelandă lucrând ca ghid turistic, îndrăgostindu-se iremediabil de oamenii şi locurile acestei lumi îndepărtate. Pasionată de călărie încă de la vârsta de 10 ani, Sarah Lark a abordat această temă în numeroase din scrierile sale, dintre care multe au devenit bestseller-uri internaţionale. În prezent locuieşte la o fermă situată în sudul Spaniei, unde scrie, cântă la chitară şi îşi cultivă pasiunea pentru cai.

Noua Zeelandă, 1875: Viață liniștită a lui Lizzie și Michael Drury, fericiții posesori ai unei mari ferme de ovine, este tulburată când fiica lor, Matariki, este răpită de tatăl ei biologic, Kahu Heke, o căpetenie răzvrătită a maorilor.

În timp ce soții Drury sunt îngrijorați pentru fiica lor, familia Burton se reunește, fiul lui Kathleen, Colin, întorcându-se în Nouă Zeelandă. Nimeni nu bănuiește însă ce evenimente va declanșa acest lucru.

Cărţile autoarei Sarah Lark pot fi comandate de pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, dol.ro, raobooks.com

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *