Inainte de noi – seria After de Anna Todd, Editura Trei

10

Înainte de noi 

Anna Todd

Editura Trei

Traducere: Oana Dușmănescu

Al cincilea volum din seria AFTER
  1. După ce ne-am întâlnit (After) – 2014
  2. După ce ne-am certat (After We Collided) – 2014
  3. După ce ne-am îndrăgostit (After We Fell) – 2014
  4. După ce am găsit fericirea (After Ever Happy) – 2015
  5. Înainte de noi (Before) – 2015
“Todd e cel mai important fenomen literar al generației sale.” – Cosmopolitan
1,3 miliarde de lecturi pe Whatpad
Înainte să o cunoască pe Tessa, Hardin era impulsiv și sălbatic.
În timpul acelor prime momente în care s-au întâlnit, și-a dat seama că trebuie să o țină lângă el – viața lui depindea de ea.
După ce au rămas împreună, lumea n-a mai fost niciodată la fel.
Dramatica poveste de dragoste dintre Hardin și Tessa s-a transformat într-un vârtej în care au fost atrași toți cei din jur. Acum aceștia capătă o voce proprie și povestesc ce s-a întâmplat înainte, pe parcursul și după evenimentele din primele patru volume ale seriei AFTER. Aflăm și cum vede Hardin prima întâlnire cu Tessa – iar confesiunea lui va schimba complet ceea ce credeai că știi despre băiatul deprimat și îngerul care îl iubea.
Domnul Darcy și Lizzy Bennett din vremurile noastre…
AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!
O lectură foarte relaxantă, dar care are și mult dramatism… Te va captiva de la prima pagină.” – A Bookish Escape
Am luat-o peste tot cu mine ca să pot citi despre Hessa în fiecare clipă liberă pe care am avut-o. M-a vrăjit de la prima pagină!” – Grown Up Fan girl
Anna Todd reușește să te facă să țipi, să plângi, să râzi, să te îndrăgostești și să te cuibărești în pat… pregătește-te să simți emoții pe care nu credeai că ți le poate aduce vreo carte.” – Fangirlish
Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publicată în 29 de țări.
Locuiește în Los Angeles, împreună cu soțul ei, cu care a doborât toate statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului.
Anna a fost mereu o cititoare împătimită și i-au plăcut trupele de băieți și poveștile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.
Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad ca Imaginator1D.
Sursa: Editura Trei

 

About Author

10 comentarii

Lasă un răspuns