Înainte de ploi de Dinah Jefferies, Editura Nemira, Colecția Damen Tango

4

Înainte de ploi

Dinah Jefferies

Editura Nemira

Colecția Damen Tango

An apariție: 2018
Nr. pagini: 368
Traducerea: Monica Șerban
Titlu original: Before the Rains
Un nou roman în colecția Damen Tango semnat Dinah Jefferies, autoarea mult îndrăgitelor romane din aceeași colecție, „Fiica negustorului de mătase” și „Soția plantatorului de ceai”.
1930, Rajputana, India.
De la moartea soţului ei, tânăra ziaristă Eliza s-a refugiat doar în pasiunea pentru fotografie. Când guvernul britanic o trimite să fotografieze familia regală la palatul de pe marginea unui lac, îl cunoaşte pe Jay, fratele extrem de atrăgător al prinţului.
Deşi ea îi reproşează sărăcia în care trăieşte poporul indian, iar el îi aminteşte de nedreptăţile comise de britanici, cei doi descoperă că au surprinzător de multe în comun. Dar familiile şi societatea dezaprobă relaţia care se înfiripă. Aşa că trebuie să ia o hotărâre: îşi ascultă inima sau fac ce aşteaptă ceilalţi de la ei?
Un roman fascinant, care duce cititorii în vremea când Imperiul Britanic încă influența puternic India, cu amestecul ei de tradiții, obiceiuri, locuri seducătoare si festivaluri pline de culoare.
„Jefferies descrie emotii complexe cu o sensibilitate deosebita, combinata cu peisaje fierbinti si o eroina de forta.“ Culturefly.co.uk
Dinah Jefferies s-a născut în Malaysia, dar s-a mutat în Anglia când avea nouă ani. De-a lungul anilor, a călătorit mult și a rămas foarte atașată de Asia de Sud. Pe vremuri, a trăit într-o comunitate mică, alături de o trupă rock și a lucrat ca artist. În prezent locuiește în Gloucestershire împreună cu soțul.

Cărțile autoarei Dinah Jefferies pot fi comandate pe nemira.roelefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

 

 

 

About Author

4 comentarii

Spune-ți părerea!