inAlta iubire de Flavius Simion, Editura Librex Publishing – recenzie

18

About Author

18 comentarii

 1. sacadat2016 on

  OK, CRED ca sunt in asentimentul tuturor nu e o carte de citit la prima ora si cu toate astea o recomanda recenzia , citatele si v-o recomand si eu , intr-un wekend, cand sunteti fericiti sau impliniti . NU cred ca e pesimista , e doar o felie din realitatea artistului , caci nu ma indoesc ca este autobiografica. Pe scurt , dar , dar ca orice trufanda , nu pe sufletul gol , ci pe sufletul plin. GEo, merci !

 2. Felicitări Geo! O recenzie minunată, daca nu as fi citit-o, tare curioasă as fi fost. Pe mine din păcate nu prea m-a prins cartea; nu stiu de ce, dar ma bucur când vad ca altora le place si o inteleg asa cum trebuie.
  P. S si eu eram curioasă de sentimentele din perspectiva unui bărbat.

   • ma bucur GEO.Eu am observat ca am o proplema cu cartile de acest fel.Nu prea mi-au placut nici Camasa lui si nici Eu sunt femeie ,chiar adaca au avut unele fragmente frumoase.

     • asa este,doar ca intr-un fel sunt dezamagita cand nu reusesc sa inteleg cartea asa cum ar trebuii si ma bucur cand vad ca altii au alta parere.Asta inseamna ca autorul nu a muncit degeaba.

     • Stai liniștita ca oricui i se întâmpla. Si eu sunt de părere ca o carte are cititorii ei. Faptul ca mie nu mi se pare super-Waw nu înseamnă ca altuia nu ii place!

Spune-ți părerea!