Delicatese Literare
Prezentari carti

Inca o sansa de Debbie Macomber, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Încă o șansă (16 Lighthouse Road

Debbie Macomber

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Încă o șansă – 16 Lighthouse Road – 2001
2. Speranțe renăscute – 204 Rosewood Lane – 2002 – prezentare carte
3. 311 Pelican Court – 2003
4. 44 Cranberry Point – 2004
5. 50 Harbor Street – 2004
5.5. 5-B Poppy Lane – 2010
6. 6 Rainier Drive – 2006
7. 74 Seaside Avenue – 2007
8. 8 Sandpiper Way – 2007
8.5. A Cedar Cove Christmas – 2007
9. 92 Pacific Boulevard – 2000
10. 1022 Evergreen Place – 2010
11. 1105 Yakima Street – 2011
12. 1225 Christmas Tree Lane – 2011
Judecătoarea Olivia Lockhart devine o știre de interes în ziarul local din micuțul oraș Cedar Cove, Washington, atunci când respinge cererea de divorț depusă de Cecilia și Ian Randall. Hotărând că tânărul cuplu nu a depus suficiente eforturi ca să facă relația lor să meargă după tragica moarte a bebelușului lor, Olivia atrage atenția redactorului-șef al ziarului, Jack Griffin, abia mutat în CedarCove, un bărbat despre care nu se știu prea multe.
Însă atenția lui Jack se dovedește a fi nu tocmai neplăcută pentru Olivia, a cărei viață de femeie divorțată devine brusc complicată de persoanele apropiate ei. Mama ei, Charlotte, se implică în rezolvarea unui mister lăsat de un bătrân prieten chiar înainte să moară; fiica Justine crede că și-a găsit bărbatul perfect, care îi împărtășește atât ambițiile profesionale, cât și ideile privind căsătoria, dar se îndrăgostește fulgerător de un vechi coleg de școală. Iar cea mai bună prietenă a Oliviei, Grace, descoperă că viața ei a fost o minciună când soțul îi dispare fără urmă și fără vreun cuvânt, și ies la iveală tot felul de secrete din trecut.
Cititorii vor fi fascinați de intrigile, dramele, secretele, pasiunile și iubirile pe care neobositul Cedar Cove le adăpostește.
„O ridică de la podea şi se sărutară într-un abandon atât de sălbatic, încât nu s-ar fi despărţit nici dacă lumea se prăbuşea în jurul lor.”
„Furia ei nu-l adusese înapoi, după cum n-o făcuse nici dragostea ei. Tot ce-i rămânea erau lacrimile. Emoţia se revărsă din ea până când, istovită, îşi dădu seama că nu mai putea nici să plângă.”
„Se încleştară într-un sărut pasional, frenetic. Buzele ei erau reci de la îngheţată; ale lui erau fierbinţi de dor.”
„Jurase să-l iubească pe bărbatul acela toată viaţa – şi, în ciuda divorţului, îl iubea şi acum. Dragostea lor rezistase datorită tuturor lucrurilor pe care le aveau în comun şi datorită tuturor lucrurilor pe care le pierduseră.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNCĂ O ȘANSĂ semnat de Debbie Macomber, una dintre cele mai populare scriitoare, cu peste 200 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume – apariție vineri 02.06.2017 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cartea poate fi comandata pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *