Încurcătura de Mary Balogh, Editura Litera/ Lira, Colectia Carti Romantice

4

ÎNCURCĂTURA 

Mary Balogh 

Editura Litera/ Lira

Colectia Carti Romantice

 

Titlu original: Tangled 

 

Frumoasa Rebecca Cardwell trăiește iubirea perfectă alături de soțul ei, Julian, convinsă că a avut norocul să-și găsească sufletul pereche. Însă Julian este bărbatul perfect doar în ochii Rebeccăi.
David, cel care îi este aproape ca un frate, l-a protejat mereu, ascunzând adevărul despre nenumăratele aventuri și scandaluri în care intra Julian.
Dornic să demonstreze că nu este mai prejos decât David, Julian se înrolează în armată și pleacă să lupte amândoi în Războiul Crimeii. Curând, Rebecca primește vestea morții soțului ei. Devastată de durere și convinsă că nu va mai putea iubi niciodată, ea acceptă o căsătorie de conveniență cu David, chiar dacă îl consideră vinovat de moartea lui Julian.
Crescută într-o familie cu reguli stricte și principii ferme, Rebecca îi promite lui David că îi va oferi supunerea, respectul și devotamentul, mai puțin iubirea.
Cu timpul însă, dragostea și răbdarea lui David îi trezesc pasiuni nebănuite, iar Rebecca descoperă trăiri pe care nu le cunoscuse niciodată alături de Julian.
Însă o încurcătură teribilă va sfâșia viața Rebeccăi, punând-o într-o situație imposibilă. Un bărbat îi bântuie trecutul și nu o lasă să iubească din nou, alt bărbat îi promite viitorul și îi oferă tot ce a visat vreodată. Oare dragostea lui David va reuși să dărâme piedestalul iubirii perfecte dintre Julian și Rebecca?
„Se mută mai aproape de ea, îşi strecură braţul sub ceafa ei şi o întoarse pe o parte, spre el. Întreg trupul ei era o căldură moale şi relaxată. Părul ei mirosea a săpun, însă avea şi alt parfum mult mai îmbătător – parfumul de femeie.”
„Totul se frânsese în mii de bucăţi şi trupul şi sufletul ei se aflau într-o cădere liberă, dincolo de orice stăpânire de sine. Dar nu-i mai păsa. Se lăsă să cadă, fără să-i pese câtuşi de puţin de cădere. Nu mai conta altceva decât libertatea pe care o simţea, aşa că i se abandonă complet. Nu-i mai păsa când sau unde cădea sau dacă şocul căderii avea să o ucidă cu totul ori doar să o învineţească. Căderea aceea liberă şi necontrolată era totul.”
„Îl iubeau şi totuşi erau un tablou perfect de familie acolo, pe marginea lacului, chiar şi fără el.
Tatăl său avea o nouă soţie şi o nouă familie. Dave, Becka şi copilul se ţineau toţi trei strâns în braţe, fără să le mai peste că în clipa aceea nu aveau ce să caute împreună pentru că se întorsese Julian. Şi ştia foarte bine că Becka nu ar fi divorţat niciodată de el. Pentru că Becka nu alegea niciodată varianta cea mai uşoară, mai ales dacă acea variantă implica un lucru pe care ea îl considera ca fiind un păcat.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNCURCĂTURA de Mary Balogh. De vineri, 18.01.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii Mary Balogh

 

About Author

4 comentarii

    • La multe carti romantice am simtit nevoia unei continuari, doream sa aflu mai mult despre evolutia relatiei celor doi dupa ce raman impreuna… Pe aceasta inca nu am citit-o, dar o voi citi, imi place mult cum scrie Maryu Balogh.

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: