Delicatese Literare
Prezentari carti

Încurcăturile dragostei – seria Mirese neastâmpărate de Valerie Bowman, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Încurcăturile dragostei

(No Other Duke But You – 2019)

Valerie Bowman

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019)
După câteva sezoane în care a jucat rolul de pețitoare în înalta societate, a venit vremea ca Lady Delilah Montebank să-și găsească un soț pentru ea însăși. Așa că acum are o singură dorință: să fie cerută în căsătorie de ducele de Branville, cel mai dorit burlac din Londra.
Există însă o problemă – bărbatul pe care și-l dorește nu-i acordă prea mare atenție. Disperată că nu găsește nici o cale de a intra în grațiile ducelui, Delilah cumpără o poțiune de iubire pentru a-l face pe Branville să se îndrăgostească de ea.
Lord Thomas Hobbs, duce de Huntley, consideră ridicol comportamentul prietenei sale din copilărie, Delilah. În plus, este sigur că ea nu își va atinge scopul pentru că, din greșeală, i-a dat chiar lui poțiunea de iubire, nu lui Branville. Așa că Thomas profită de această întâmplare și găsește scuza perfectă pentru a-i mărturisi bunei sale prietene că ea a fost și este marea lui dragoste.
Lui Delilah nu-i vine să creadă că a făcut o asemenea greșeală și încearcă să găsească un antidot. Pe de altă parte, ce poate fi așa rău să cucerești inima unui prieten atât de chipeș și fermecător? Și poate că ducele potrivit s-a aflat mereu în fața ochilor ei…
Citate:
„– Lista de calități a viitorului soț al lui Delilah Montebank, anunță ea. Întotdeauna trebuie să dai un titlu listelor.
El înclină capul.
– Bineînțeles.
Ea ridică bărbia și mai sus.
– Numărul unu. Eligibil.
– Evident.
– Numărul doi. Bun.
– Important, fu de acord Thomas.
– Numărul trei. Inteligent.
– Se poate spera.
– Numărul patru. Amuzant.
– Ți-am spus deja că nu-i amuzant.
– Taci din gură! Se opri. Numărul cinci. Sănătos. […]
– Numărul șase. Iertător. Ea se opri din nou și își arcui o sprânceană pe deasupra hârtiei. Trebuie să fie iertător dacă își va petrece restul vieții alături de mine. […]
– Numărul șapte. Chipul ei se coloră într-o nuanță adorabilă de roz. Hm… Chipeș și bun de sărutat.”
„– Persoana ai cărei ochi vor fi stropiți se va îndrăgosti de prima persoană pe care o va vedea după aceea? Adică trebuie să fiu prima persoană pe care o vede de dimineață? Așa funcționează în Visul unei nopți de vară și nu pot să nu mă gândesc că asta va complica lucrurile.
Femeia chicoti.
– Nu, fetițo, asta-i doar în piesă. Adevăratul Elixir al lui Cupidon acționează diferit. Persoana ai cărei ochi sunt stropiți se va îndrăgosti imediat de persoana care a stropit ochii și de nimeni altcineva prima dată când o vede.
Delilah încuviință din cap, înghițind nodul din gât. Era real. Cel puțin așa simțea. Chiar avea puterea de a-l face pe ducele de Branville sau pe orice bărbat să se îndrăgostească nebunește de ea.”
„Trebuia să o facă să înceteze să se gândească la elixir și să se concentreze asupra lui și asupra sentimentelor pe care le aveau unul față de celălalt. Pentru asta, Thomas avea de gând să o curteze. Cum trebuie.
Când Delilah era copilă, avusese multe visuri despre curtare. Și-o amintea vorbind despre asta cu jind, rostind apăsat j’adore. Dar ceva se întâmplase și o făcuse să nu mai creadă în acel vis. Cel mai probabil, ceva ce-i spusese mama ei. Dar voia să-i redea acel vis. Ducele de Branville nu o curtase, iar Clarence Hilton cu siguranță nu ar fi făcut-o. Delilah merita să fie curtată cum se cuvine – cu flori, ciocolată și plimbări prin parc – și, pentru Dumnezeu, el avea să-i ofere asta!”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNCURCĂTURILE DRAGOSTEI de Valerie Bowman. Este volumul cu nr. 11 (ultimul ) din seria „Mirese neastâmpărate“. De luni, 8 iunie 2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *