Delicatese Literare
Prezentari carti

Îndrăznește să dorești de Carly Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Îndrăznește să dorești

(Dare to Desire – 2014)

Carly Phillips

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Celebra scriitoare americană Carly Phillips a renunțat la profesia de avocat pentru cea de scriitoare. O decizie inspirată, fapt demonstrat de cele peste patruzeci de romane, toate considerate bestselleruri, publicate din anul de debut 1998 până astăzi și pentru care a fost distinsă cu numeroase prestigioase premii.
  1. 1. Îndrăznește să iubești (Dare to Love – 2013) – prezentare 
  2. 2. Îndrăznește să dorești (Dare to Desire – 2015)
  3. 3. Îndrăznește să mă atingi (Dare to Touch – 2015) – prezentare
  4. 4. Îndrăznește să rămâi (Dare to Hold – 2015) – prezentare
  5. 5. Dare to Rock – 2015
  6. 6. Dare to Take – 2016
  7.     6.5. A Very Christams – 2017
Fundașul Alex Dare avea totul – era o vedetă a fotbalului, iar femeile îi cădeau la picioare –, până când o accidentare gravă îl silește să se retragă. Când îi este oferit un post în cadrul echipei rivale, este intrigat, însă există o provocare – va trebui să lucreze alături de femeia pe care a rănit-o fără milă când aceasta s-a apropiat prea mult de sufletul lui.
Asistenta socială Madison Evans a fost crescută de asistenți parentali și știe ce înseamnă lipsurile. Însă nu este impresionată de bogăția lui Alex Dare și nici de farmecul lui. Nu după ce odată s-a îndrăgostit de el, iar apoi a descoperit că era doar una dintre cuceririle lui superficiale.
De data asta, Madison refuză să-i cedeze cu ușurință lui Alex. Însă Alex o dorește și, dacă există un lucru pe care Alex îl face bine, acela este să obțină ce vrea. Pentru asta, va trebui să îi dovedească faptul că s-a schimbat, dar când abia începe să îi dărâme zidurile de apărare, o oportunitate brusc ivită amenință din nou încrederea lui Madison în el. O va putea convinge însă să riște și să îndrăznească să iubească?
„Nu credea în dragoste la prima vedere. Dacă cineva ar fi insistat, i-ar fi spus că nu credea nici în „fericiţi până la adânci bătrâneţi“, dar, în timp ce îl privea cum alerga pe teren, inima ei zvâcni fără tăgadă, iar ea ştiu că dăduse de necaz.”
„Ea îşi întredeschise buzele – pentru a refuza, după cum spera ea –, iar el profită din plin, apăsându-şi gura pe a ei şi curmându-i opoziţia odată cu răsuflarea.
Limba lui se împleti cu a ei, iar orice gând raţional fu alungat de sărutul lui. Ea visase să-l mai guste o dată, iar
el nu o dezamăgi. El puse stăpânire pe ea aşa cum făcuse
întotdeauna, copleşitor. Provocator. Iar ea îi cedă ca şi
cum era a lui.”
„Indiferent ce dorise să-i transmită astfel, ideea se pierdu printre senzaţiile stârnite de ceea ce ar fi trebuit să fie un
simplu sărut.
Dar nu era.
Veşnic prezent între ei, focul mocnit deveni o vâlvătaie, iar deodată gura lui pe a ei nu mai fu suficient.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DOREȘTI de Carly Phillips – disponibil de vineri 16.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Carly Phillips

Cărțile autoarei Carly Phillips pot fi comandate de pe litera.ro, elefant.ro, libris.rolibrarie.net, librariadelfin.ro

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2018

Colecția Cărți Romantice decembrie 2018

Lista cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Colecția Cărți Romantice

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *