Delicatese Literare
Prezentari carti

Îndrăznește să mă atingi de Carly Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Îndrăznește să mă atingi

(Dare to Touch – 2015)

Carly Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. 1. Îndrăznește să iubești (Dare to Love – 2013) – prezentare
  2. 2. Îndrăznește să dorești (Dare to Desire – 2015) – prezentare 
  3. 3. Îndrăznește să mă atingi (Dare to Touch – 2015)
  4. 4. Îndrăznește să rămâi (Dare to Hold– 2015) – prezentare
  5. 5. Dare to Rock – 2015
  6. 6. Dare to Take – 2016
  7.     6.5. A Very Christams – 2017
Olivia Dare, director executiv al Miami Thunder, și directorul responsabil pentru deplasările echipei, Dylan Rhodes, împărtășesc mai mult decât pasiunea pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia este prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea. Având în vedere trecutul ei – un tată aproape bigam și un fost iubit care i-a arătat că nu are nici o importanță în viața lui –, Olivia se teme că viitorul nu-i va aduce decât durere. Și totuși, nu se poate abține să nu fie atrasă în povestea de dragoste pasională cu Dylan, chiar dacă păstrează ascunse față de el lucruri importante.
Dylan nu este bărbatul care să facă lucrurile pe jumătate. Odată ce a decis că Olivia este femeia perfectă pentru el, aruncă în lupta de a o cuceri toate atuurile – și nu sunt puține. Când marele eveniment Pro Bowl îi duce în paradisul tropical din Hawaii, Dylan vrea să profite de ocazie și să îi demonstreze că timpul petrecut împreună le oferă delicii nebănuite. Și deși cele petrecute acolo le pot schimba viața, după ce Olivia îi mărturisește cel mai bine păstrat secret, se poate dovedi Dylan bărbatul suficient de puternic să îi fie alături? Sau Olivia va fi din nou dezamăgită, de data asta de cel mai important om din viața ei?
Citate:
„Era un bărbat inteligent. Își făcea treaba bine. Era înnebunit după fotbal. Și voia să fie cu ea. Se simțea atât de atrasă de el, iar masa aceea extravagantă nu făcuse altceva decât să-i arate o nouă latură a personalității lui determinate. Spre surprinderea ei, constată că nu o deranja câtuși de puțin să primească toată atenția aceea din partea lui. Dar ideea unei posibile relații încă o speria. De fapt, ce o speria mai tare era ideea unei relații care avea să se încheie, mai devreme sau mai târziu.”
„– Vreau să te simt pe pielea mea, îi șopti ea.
El se grăbi să-și tragă tricoul peste cap, după care o sărută pătimaș. Dar nu se opri aici. Coborî asupra ei, lipindu-și trupul de al ei. Părul de pe pieptul lui, trupul lui fierbinte, săruturile acelea sălbatice, toate o făcură să se simtă cum nu se mai simțise niciodată până atunci.
Dacă nu avea să se mai simtă niciodată așa?
Dorința lui disperată se confrunta cu nevoia de a încetini, de a o răsfăța, de a merge în ritmul ei. De a o face să înțeleagă cât de specială era pentru el.”
„– Vrei să știi dacă cred într-o familie perfectă? zise el, cu o privire caldă. Da, vreau să cred că există.
– De ce? întrebă ea, cu ochii mari, cu o expresie pe care Dylan ar fi catalogat-o drept… plină de speranțe.
Iar el era hotărât să facă tot ce-i stătea în putință ca să îi păstreze speranța în viață. Întinse mâna spre ea și îi prinse o șuviță între degete.
– Pentru că dacă nu aș crede în asta, nu ar mai avea nici un rost să fiu cu tine.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNDRĂZNEȘTE SĂ MĂ ATINGI de Carly Phillips – disponibil de vineri, 26 iunie la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Carly Phillips

Cărțile autoarei Carly Phillips pot fi comandate de pe litera.ro, elefant.ro, libris.rolibrarie.net, librariadelfin.ro

Lista cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Colecția Cărți Romantice

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *