Delicatese Literare
Prezentari carti

Îndrăznește să visezi de Nora Roberts, Editura Litera, Trilogia Visurilor

Îndrăznește să visezi

Nora Roberts

Editura Litera

An apariție: 2019

Primul volum din Trilogia Visurilor

1. Îndrăznește să visezi – Daring to Dream – 1996
2. Păstrează-ți visul – Holding the Dream – 1996 – prezentare
3. Găsește-ți visul – Finding the dream – 1996 – prezentare
Margo, Kate și Laura au crescut ca niște surori. După zece ani de glorie efemeră și de relații pasagere, Margo revine acasă. Va regăsi oare aici puterea de a spera, îndrăzneala de a visa și bucuria de a iubi?
Margo, Kate și Laura au crescut că niște surori, în siguranță unui cămin bogat, ocrotite de dragostea unei familii generoase și înconjurate de peisajele sălbatice ale golfului Monterey din California. Însă Margo este doar fiica menajerei bogatei familii Templeton, și tocmai nevoia de a-și depăși condiția este cea care o împinge că, la doar optsprezece ani, să își lase în urmă mama, familia adoptivă și traiul liniștit, pentru a încerca să clădească ceva numai al ei: o carieră. Bizuindu-se doar pe o frumusețe fizică iesita din comun, de altfel singurul talent cu care crede că a fost înzestrată, Margo pornește mai întâi spre Hollywood, apoi spre Europa, în căutarea aventurii, a faimei și a succesului.
Însă după numai zece ani de glorie efemeră și de relații pasagere, tânăra revine acasă cu capul plecat. Un scandal public i-a distrus viitorul profesional, iar traiul nechibzuit a adus-o în pragul falimentului. Înglodată în datorii, umilită și deznădăjduită, Margo își caută alinarea în singurul loc din care știe că nu va fi gonită nicicând: Casă Templeton. Și alături de Laura și de Kate, Margo își regăsește puterea de a speră, îndrăzneala de a visa și bucuria de a iubi.

Trilogia Visurilor a mai apărut și în colecția Cărți Romatice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *