Delicatese Literare
Prezentari carti

Îndrumar pentru seducție de Victoria Alexander, Editura Litera/ Alma, Colecția Iubiri de poveste

Îndrumar pentru seducție

(The Lady Travelers Guide to Larceny with a Dashing Stranger – 2017)

Victoria Alexander

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1.     0.5. The Proper Way to Stop a Wedding. In Seven Days or Less – 2017
  2. 1. Îndrumar pentru iubire ( The Lady Travelers Guide to Scoundrels & Other Gentlemen – 2017) – prezentare
  3.     1.5. The Rise and Fall of Reginald Everheart – 2017
  4. 2. Îndrumar pentru seducție – The Lady Travelers Guide to Larceny with a Dashing Stranger -2017
  5. 3. The Lady Travelers Guide to Deception with an Unlikely Earl – 2018

Al doilea volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare”, după ÎNDRUMAR PENTRU IUBIRE, publicat în 2017.
Lady Wilhelmina Bascombe are probleme financiare și vrea să recupereze o comoară de familie – un tablou renascentist aflat la Veneția. Societatea Doamnelor Călătoare îi sare în ajutor, organizând un turneu în Europa. Dante Augustus Montague, pasionat de colecția de artă a familiei sale, se alătură grupului, urmărind și el recuperarea tabloului care consideră că i se cuvine de drept. Willie și Dante știu că sunt rivali, iar căutarea lor comună i-ar putea compromite… sau i-ar putea face fericiți pentru totdeauna.

EA TREBUIE SĂ-ȘI ASIGURE VIITORUL

O doamnă nu ar trebui să fie niciodată obligată să se gândească la chestiuni financiare! Dar când Lady Wilhelmina Bascombe își pierde averea odată cu moartea soțului, singura ei speranță constă în găsirea unei comori de familie – o capodoperă renascentistă aflată în mâinile unui colecționar de artă viclean din Veneția. Din fericire, Societatea Doamnelor Călătoare are un plan ingenios pentru a o duce pe Willie în Europa, împreună cu mai multe doamne… și un bărbat suspect de atent.

EL TREBUIE SĂ-ȘI REVENDICE MOȘTENIREA

Singura pasiune a lui Dante Augustus Montague a fost mult timp colecția de artă a familiei sale. În cele din urmă, a dat de urma unui tablou pierdut, pe care îl caută și fermecătoarea Lady Bascombe. Convins că pânza a fost furată, el va folosi orice mijloace pentru a-și recupera moștenirea – inclusiv înșelătoria.

ACUM SUNT RIVALI PENTRU UN PREMIU CARE VA SCHIMBA TOTUL
Willie și Dante știu că se joacă cu focul la lumina lunii, într-un oraș plin de magie. Escapada lor i-ar putea compromite pe amândoi… sau i-ar putea duce spre fericire pentru totdeauna.

Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNDRUMAR PENTRU SEDUCȚIE de Victoria Alexander. De luni, 18 octombrie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *