Delicatese Literare
Prezentari carti

Înfruntarea inimilor – seria Surorile Banning de Karen Robards, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Înfruntarea inimilor

(Shameless – 2010)

Karen Robards

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

  1. Atracţie scandaloasă, Editura Litera (Scandalous– 2001) – prezentare
  2. Suflete captive – Editura Litera (Irresistible– 2002) – prezentare
  3. Înfruntarea inimilor – Editura Litera (Shameless – 2010) 
Lady Elizabeth, cea mai tânără și cea mai încăpățânată dintre cele trei surori Banning, are în înalta societate reputația de cochetă care frânge inimi, după ce a rupt, într-un mod scandalos, trei logodne.
Neil Severin, un asasin plătit, lipsit de morală și de compasiune, are drept ultimă țintă un bărbat la care Beth ține foarte mult, iar când frumusețea roșcată îi dejoacă planurile, Neil își pregătește răzbunarea. Dar circumstanțele îi aduc împreună în modul cel mai neașteptat când viața și onoarea lui Beth sunt puse în pericol, iar Neil se trezește în rolul surprinzător al eroului, grăbindu-se să o salveze. Însă soarta îi joacă și de data asta o festă: Beth sfârșește prin a-l salva pe el, în momentul în care organizația pentru care lucrează își întoarce agenții împotriva lui.
Luptând pentru viețile lor, Neil și Beth pornesc într-o cursă nebunească prin Marea Britanie, fugind de asasinii nemiloși aflați pe urmele lor, dar și de atracția din ce în ce mai puternică dintre ei. Oare va putea Neil să-și ierte trecutul și să accepte dragostea lui Beth? Poate Beth să-și depășească teama de implicare și să aibă încredere în Neil? Și, cel mai important, vor supraviețui amândoi suficient de mult încât să poată începe împreună o nouă viață?
Citate:
„Razele palide ale lunii care luminau noaptea în care ieşiră păreau aproape strălucitoare pentru ochii recunoscători ai lui Beth. Iar briza rece ce adia din larg aducea un miros dulce şi proaspăt şi îi părea cel mai rar dintre parfumuri. Deasupra lor se înălţa castelul, o relicvă imensă, cu turnuri şi cu nenumărate ferestre ce străluceau asemenea unor ochi înguşti şi răuvoitori pe fundalul întunecat al nopţii. În clipa în care privi în sus, părul lui Beth fu prins de o rafală de vânt care-l împrăştie în toate direcţiile, intrându-i ei în ochi şi biciuindu-i faţa bărbatului.”
„– Pari extrem de priceput în a ucide.
– Sunt foarte priceput la multe.
Ca din senin, Beth îşi aminti sărutul pe care i-l dăduse. Îi simţise buzele ferme şi calde şi, dacă stătea să se gândească, destul de experimentate. Să fi fost ăsta unul din celelalte lucruri la care considera că se pricepe?”
„Când îi simţi aroma vagă pe buze, aproape că ameţi. Ar fi putut cu uşurinţă să-şi întoarcă gura, chiar să sară din braţele lui, nefiind nevoie de altceva decât de o smucitură. Nu o ţinea în aşa fel încât să nu poată scăpa, dacă asta ar fi vrut.
Dar, în clipa în care gura lui se apropie de a ei, se uni cu a ei, şi când limba lui îi alunecă printre buze, Beth nu se mişcă deloc, fiindcă nu se mai putea mişca. Pulsul i se acceleră, bătăile inimii îi bubuiau în piept şi sângele i se încinse-n vine. Furnicăturile din stomac se înmulţiră şi crescură în intensitate. Fu nevoie de toate eforturile de care mai era în stare ca să nu se prăbuşească şi să continue să respire. Sărutul lui îi trezi cele mai puternice senzaţii pe care le trăise vreodată.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNFRUNTAREA INIMILOR de Karen Robards, volumul al treilea al seriei „Surorile Banning“ – disponibil de vineri 27.12.2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Karen Robards pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, targulcartii.ro

Recenzii și prezentări cărți Karen Robards

Colecția Cărți Romantice decembrie 2019

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2020

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *