Delicatese Literare
Prezentari carti

Îngerul păcătos de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecţia Iubiri de Poveste

Îngerul păcătos (Angel)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  • Seria Wyoming (Aventuri în Wyoming)

  1. Vântul sălbatic (Brave the Wild Wind – 1980) – prezentare
  2. Tunet neîmblânzit (Savage Thunder– 1989) – prezentare
  3. Îngerul meu păcătos (Angel – 1992)
Inima bună a lui Cassie Stuart îi face o mulțime de probleme. Așa se întâmplă și când, sperând să potolească o dușmănie veche de douăzeci și cinci de ani dintre două familii vecine, joacă rolul de pețitoare și reușește doar să toarne gaz pe foc.
Ambele tabere o avertizează să părăsească Texasul, dacă nu vrea ca ferma tatălui ei să ardă din temelii drept „mulțumire“ pentru intervenția ei.
Așa că acum, Cassie are nevoie de un om diplomat, care să calmeze spiritele – și, în schimb, printr-un concurs nefericit de întâmplări, se alege cu un bărbat cunoscut pentru modul necruțător în care știe să rezolve disputele.
I se spune Angel, dar porecla lui este Îngerul Morții – un pistolar de-o frumusețe aspră, cu ochi negri ca păcatul. Nedorit și deloc bine văzut de potențiala lui angajatoare, Angel ar fi plecat de îndată, lăsând-o pe nerecunoscătoarea Cassie să se descurce de una singură.
Dar simțul datoriei – precum și dorința de a gusta dulceața săruturilor ei – îl determină să încerce să o ajute. Iar după ce sunt forțați de împrejurări să se căsătorească, Angel își dă seama că toate îndoielile lui legate de mariajul neașteptat sunt doar o picătură în oceanul unei pasiuni care îi poate duce în iad… sau în rai.
„Femeile bune îl respingeau din cauza reputaţiei sale. Femeilor rele le plăcea reputaţia lui și-l primeau cu bucurie în paturile lor, însă se speriau la primul semn că și-ar fi dorit ceva mai serios decât o distracţie pasageră.”
„Ea fu cuprinsă de sentimente noi, aproape înfricoșătoare din cauza intensităţii și a noutăţii; erau senzaţii profunde, ameţitoare, fierbinţi. Nu mai era numai despre sărut. Era și
strânsoarea braţelor lui, care-o aduseră mai aproape, lipită de el, cumaterialul cămășii de noapte prea subţire pentru a mai putea ignora detaliile trupului lui.”
„O dorea, și oricare ar fi fost motivul, răzbunare sau dorinţă, ei
nu-i păsa. Nimic nu conta atunci cu excepţia nevoii pe care o împărtășeau, iar Cassie o împărtășea cu siguranţă. O simţea ca pe un foc care creștea în interiorul ei.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNGERUL PĂCĂTOS de Johanna Lindsey- apariţie sâmbătă, 07.07.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

Spune-ți părerea!