Delicatese Literare
Prezentari carti

Inimă îndărătnică de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Inimă îndărătnică 

(A Heart So Wild)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Inimă îndărătnică (A Heart So Wild– 1986)
  2. Tu eşti tot ce-mi doresc (All I Need Is You – 1997) – prezentare
Courtney Harte este convinsă că tatăl ei, dat dispărut cu patru ani în urmă, este totuși în viață, pierdut undeva în adâncurile Teritoriului Indian, doar că, dintr-un motiv pe care nu-l poate înțelege, el nu a încercat să îi dea de urmă.
După ce vede într-un ziar fotografia tatălui său, Courtney se hotărăște să plece cât mai grabnic posibil în căutarea lui, însă are nevoie de o călăuză care să o conducă prin ținuturile periculoase și necunoscute bântuite de comanși – o călăuză la fel de sălbatică și de imprevizibilă precum acele teritorii. Și cea mai potrivită persoană pentru această misiune primejdioasă este însuși temutul pistolar cunoscut drept Chandos.
Deși se teme de misteriosul singuratic, ale cărui secrete întunecate îi chinuiesc sufletul, îi acceptă totuși ajutorul, oferit fără prea mare tragere de inimă. Ochii lui, mai albaștri decât cerul, stârnesc în ea dorințe nebunești pe care nici nu și le putea imagina.
Odată porniți pe acest drum nesigur, nu le rămâne decât să se încreadă unul în celălalt, iar pericolele pe care le au de înfruntat dezlănțuie o pasiune năvalnică, pe care numai dragostea o poate întrece.
„Mâna lui se cufundase în părul ei, și-i trase capul pe spate. O sărută cu putere. Buzele lui, buzele acelea care i se păreau atât de senzuale, se mișcau peste ale ei, într-un mod deloc blând. Nu era nimic blând în acest sărut sau în felul în care-o ţinea în braţe.
După o clipă, uluirea ei începu a se împleti cu ceva, cu senzaţia aceea ciudată din stomac, pe care o mai simţise.”
„Femeia lansase semnal după semnal cu privirile ei fierbinţi și cu sărutările delicate și supuse. Îl dorea, iar faptul că știa asta îi făcea sângele să clocotească în vene într-un fel pe care
Chandos nu-l mai simţise niciodată.”
„Îl iubea pe Chandos. Îl iubea mai mult decât credea că era posibil să iubească pe cineva. Iar asta nu doar dintr-un singur motiv. Nu îl iubea doar pentru că o făcea să se simtă în siguranţă.
Conta și asta, dar mai era și dorinţa. Doamne, cât de mult îl dorea!”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul INIMĂ ÎNDĂRĂTNICĂ de Johnna Lindsey, primul volum al mini-seriei Familia Straton – apariție sâmbătă 18.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *