Delicatese Literare
Prezentari carti

Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts

Inima lui Devin MacKade – recenzia pe site o gasiti AICI
Nora Roberts
Titlu original: The Heart of Devin MacKade
Seria MacKade Brothers: Întoarcerea lui MacKade; Mândria lui Jared MacKade; Inima lui Devin MacKade; The Fall of Shane MacKade.
Saga fraților MacKade (din care nu lipsește nici stropul de supranatural care dă savoare multora din cărțile autoarei) continuă cu povestea lui Devin și a lui Cassie. Femeia pe Devin care o iubește se căsătorește cu alt bărbat, dar Devin speră că va veni un moment în care dragostea lui va avea de câștigat.
Devin MacKade este șerif în micul oraș Antietam, un bărbat fermecător și blând, înzestrat cu multă compasiune, care însă poate deveni încântător de sălbatic dacă e împins suficient de departe…
Cassie Connor, femeia pe care o iubește se căsătorește cu un alt bărbat – Joe, dar acesta se dovedește a fi un partener abuziv, care o teroriza. Cassie îndură ani de abuzuri, fără să spună nimic, dar când violența lui Joe a început să se îndrepte asupra celor doi copii ai lor, Cassie a pus punct, în sfârșit. Joe ajunge la închisoare, iar Cassie și copiii încearcă să-și refacă viața, fiind foarte afectați emoțional. Un punct în plus are cartea pentru felul în care Devin interacționează cu copiii, făcându-i să-și învingă neîncrederea – de care dădea dovadă mai ales băiatul – și să-l accepte în preajma lor.
Atitudinea lui Devin, care îi este alături lui Cassie, fiind răbdător, atent și amabil cu ea, e cuceritoare, iar povestea celor doi este una emoționantă și romantică. Va da oare Cassie o șansă reală dragostei lor?

17 Comments

Spune-ți părerea!