Delicatese Literare
Prezentari carti

Inima mării de Nora Roberts, Seria Clanul Gallagher din Ardmore, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Inima mării (Heart of the Sea – 2000)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

1. Nestemate din soare – Jewels of the Sun – 1999 – prezentare
2. Lacrimile lunii – Tears of the Moon – 1999 – prezentare
3. Din inima mării – Heart of the Sea – 2000
Darcy Gallagher a crezut întotdeauna în soartă, în magia legendelor… și în importanța banilor. De aceea își dorește să întâlnească un bărbat bogat care să o ducă într-o lume plină de strălucire și să îi ofere viața exotică și aventuroasă care consideră că îi este destinată…
Om de afaceri bogat cu sânge irlandez, Trevor Magee a venit în Ardmore ca să construiască un teatru și să descopere totodată secretele ascunse din trecutul familiei lui. Deși este convins că a renunțat cu mult timp în urmă la speranța de a găsi marea dragoste și de a-și ceda inima, o consideră pe Darcy Gallagher o tentație cum nu a mai întâlnit vreodată. Este superbă, independentă, inteligentă și știe ce își dorește – iar el este mai mult decât doritor să îi ofere asta.
Când atracția reciprocă se transformă în pasiune, amândoi trebuie să privească în adâncul propriilor inimi – și să afle ce se întâmplă atunci când dragostea îți dă peste cap toate planurile atent construite.
Citate:
„Lumea începu să se învârtă în jurul ei, în cercuri largi, care parcă dansau rapid şi îi dădeau o stare de ameţeală jucăuşă şi încântată. Fiecare senzaţie era ca o explozie în sistemul ei nervos – gustul, contururile dure ale corpului lui, piatra umedă de care îi era lipit spatele, mângâierea uşoară a ploii pe piele.
Voia să îl împingă dincolo de limita dorinţei, să-l facă să fie slab, să-l audă implorând – asta înainte ca ea să ajungă în acea stare. Se avântă în acel sărut, în acel moment, şi astfel îi oferi mai mult decât avusese de gând.”
„Sărutul fu rapid, profund şi fierbinte. O schimbare intenţionat bruscă, pentru a-i pune la încercare pe amândoi. Ea reacţionă de parcă ar fi ştiut, de parcă ar fi aşteptat asta. Buzele i se întredeschiseră pentru a-l primi.
Nu era o capitulare, ci o poruncă. De la egal la egal, foame pentru foame. Împreunate, degetele li se strânseră până formară pumni strânşi, într-atât de parcă dacă vreunul i-ar fi deschis s-ar fi avântat orbeşte către următorul pas.
Inima ei zburda lângă a lui, o fremătare iute de entuziasm
care o făcea şi pe a lui să gonească.”
„Nu sperase să găsească într-o bună zi un bărbat bogat şi chipeş care să-i cadă în mreje şi să-i ofere tot luxul din lume?
Îşi dorise să se îndrăgostească sau măcar să nutrească o afecţiune puternică pentru cel care corespundea acestor condiţii. Îşi dorise să îl respecte, să se bucure de el şi i-ar fi oferit în schimb toată afecţiunea şi loialitatea ei.
Nu era o ruşine să-şi dorească asta.
Dar Trevor nu era omul care să vadă doar un chip plăcut.
Tocmai ce i-o dovedise. Voia de la ea şi un contract de afaceri, iar o înţelegere reciproc profitabilă mergea mână în mână cu atracţia dintre ei.
Pasiunea, aşa cum o descoperiseră unul în celălalt, avea să ardă puternic şi apoi avea să se stingă. Nu trebuia să fie o romantică, aşa cum era Jude, ca să ştie că pasiunea fără dragoste nu avea viaţă lungă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul INIMA MĂRII de Nora Roberts, volumul care încheie trilogia „Clanul Gallagher din Ardmore“. De vineri, 18.10.2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice octombrie 2019

Spune-ți părerea!