Delicatese Literare
Prezentari carti

Inima mea îți aparține – seria Clubul supraviețuitorilor de Mary Balogh, Editura Litera/ Lira, Colecția Cărți Romantice

Inima mea îți aparține

(The Proposal – 2012)

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Inima mea îți aparține The Proposal (2012). A mai apărut sub titlul Cerere în căsătorie la Editura Lider – recenzia
      1.5. The Suitor (2013)
2. Aranjamentul The Arrangement (2013) – prezentare
3. Călătorie cu final neașteptat – The Escape (2014) – prezentare
4. O dragoste neașteptată – Only Enchanting (2014) – prezentare
5. Doar o promisiune – Only a Promise (2015) – prezentare
6. Doar un sărut – Only a Kiss (2015) – prezentare
7. Numai iubirea – Only Beloved (2016) – prezentare
Gwendoline, Lady Muir, a avut parte de destule tragedii în viață, mai ales că soțul ei moare mult prea devreme, într-un accident ciudat. Mulțumită să trăiască liniștită alături de prieteni și de familie, tânăra văduvă nu își dorește să se recăsătorească. Dar când Hugo Emes, Lord Trentham, o duce în brațe după ce ea își luxează glezna, Gwen este copleșită de senzații care o șochează.
Hugo o consideră pe Lady Muir o aristocrată răsfățată și frivolă – chiar dacă foarte frumoasă. El este gentleman doar cu numele: un soldat care și-a câștigat titlul prin curaj, este fiul unui negustor care a moștenit o avere. Se simte cel mai bine atunci când își lucrează grădina, dar acum datoria și titlul îi cer să-și găsească o soție. Nu dorește să o curteze pe Lady Muir, nici să aibă de-a face cu înalta societate din care ea face parte. Și totuși, Hugo nu a mai tânjit niciodată după o femeie așa cum tânjește după Gwen; manierele ei directe, râsul molipsitor și chipul încântător nu îl lasă să se gândească la nimeni altcineva. O dorește, dar oare ea îl va accepta, având în vedere lumile atât de diferite din care provin?
Citate:
„Când se întâlniseră prima dată, i se păruse că era splendid şi chipeş, minunat şi fermecător, şi se îndrăgostise de el foarte rapid şi până peste cap, pentru că o voise. Îi plăcuseră sărutările lui dinainte de căsătorie şi se bucurase adesea în pat, după căsătorie.
Dar nu simţise niciodată asta cu Vernon sau cu altcineva.
Să nu poată respira.
Să se simtă plină de o energie exuberantă.
Să fie conştientă de fiecare detaliu neînsemnat, cu toate simţurile ei.”
„Nu fu o îmbrăţişare scurtă. Nici lascivă, şi nici măcar deosebit de înflăcărată. Însă o simţi până în adâncul fiinţei ei. Pentru că, oricât de fizică ar fi fost, nu era vorba despre ceva fizic. Era vorba despre… ei doi. El o săruta pentru că ea era Gwendoline şi îi păsa de ea, cu bune şi cu rele. Ea îl săruta pentru că era Hugo şi îi păsa de el.”
„Romantismul era pentru amante. Iubirea, deşi nu se vorbea niciodată despre ea, era pentru soţii. […]
Dacă aş fi din nou tânăr, Hugo, cred că aş căuta iubirea şi romantismul şi căsătoria în acelaşi loc, şi aş da naibii toate avertizările care spun că romantismul se va subţia cu timpul, iar iubirea se va subţia chiar şi mai mult.”
Veți citi întreaga poveste în romanul INIMA MEA ÎȚI APARȚINE de Mary Balogh, primul volum al seriei „Clubul supraviețuitorilor” – apariție vineri, 29.03.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *