Inima salbatica de Caridad Bravo Adams – volumul 1, Editura Orizonturi

10

Inimă sălbatică – volumul 1 (Corazón Salvaje

Caridad Bravo Adams

Editura Orizonturi

1. Inimă sălbatică – volumul 1, Editura Orizonturi (Corazón Salvaje)
2. Inimă sălbatică – volumul 2, Editura Orizonturi (Monica)
3. Inimă sălbatică – volumul 3, Editura Orizonturi (Juan del Diablo)
Inimă sălbatică romanul scris de Caridad Bravo Adams a fost poate cea mai ecranizată carte din toate timpurile. După ea s-au realizat cinci producții mexicane, două filme (1956 și 1968) și trei telenovele (1966, 1977 și 1993).
Inimă sălbatică este o poveste ce  se petrece pe coasta de Est a Mexicului, în anii 1880. În prim-plan se derulează istoria a patru oameni – Juan, Monica, Aimée și Renato, uniți, poate fără voia lor, printr-un ironic joc al sorții, predominat în aceeași măsură de durere, ură și dragoste profundă. Telenovela a fost dată în mai multe rânduri si pe posturile tv din România, bucurându-se de mare succes.
În timp ce Monica și Aimée sunt surori bune, Juan și Renato sunt frați vitregi fiind concepuți de același tată. Eforturile de a-și decide în vreun fel soarta se dovedesc inutile în fața destinului implacabil care dă o altă turnură vieților lor.
Dacă Monica dorește să se călugărească, Aimée cochetează, în același timp, cu fiecare dintre frați. Ea se mărită cu Renato, moștenitorul unei însemnate averi, deși Juan continuă să rămână în inima ei.
Dar, Monica este îndrăgostită de Renato și suferă pentru el, știindu-l amăgit de consoartă.
Primul volum se încheie cu planul lui Juan de a o răpi pe Aimée și de a fugi cu ea în lume fără să-i pese de ceilalți.
Va reuși el în această tentativă?
Sursa: Editura Orizonturi
Cartea Inimă sălbatică de Caridad Bravo Adams – volumul 1, Editura Orizonturi – apariție marți 14.02.2017 la toate chioșcurile de difuzare a presei împreună cu ziarul Universul Cărții.

About Author

10 comentarii

  1. Barbalata Mirela on

    Nu am luat cartea desi mi-ar placea sa o citesc. Am vazut telenovela si mi-a placut la nebunie. Din punctul meu de vedere nu poate fi egalata ecranizarea cu Eduardo Palomo.

  2. Am cumpărat cartea de cum am văzut-o. Abia aștept sa am toată seria si sa o citesc. Atât filmul cât si telenovela, le-am văzut de nenumărate ori si îmi plac foarte mult. Sper sa se mai traducă romane de Caridad Bravo Adams!

  3. Nu stiti daca vor aparea si altele carti de Caridad Bravo Adams in afara de astea 3 volume din Inima salbatica? Inima salbatica nu imi place dar as vrea sa citesc cateva din celelalte carti pe care le-as scris.

Spune-ți părerea!