Delicatese Literare
Prezentari carti

Inima salbatica de Caridad Bravo Adams – volumul 2, Editura Orizonturi

Inimă sălbatică – volumul 2 (Monica

Caridad Bravo Adams

Editura Orizonturi

1. Inimă sălbatică – volumul 1, Editura Orizonturi (Corazón Salvaje)
2. Inimă sălbatică – volumul 2, Editura Orizonturi (Monica)
3. Inimă sălbatică – volumul 3, Editura Orizonturi (Juan del Diablo)
Cel de-al doilea volum al celebrului roman Inimă sălbatică o are ca protagonistă pe Monica, prezentând sfâșietoarea dramă a unui suflet inocent implicat într-un perfid conflict pasional.
Lumea idealizată a acesteia se destramă cu brutalitate la contactul cu lumea reală plină de minciuni, invidie, gelozie și ranchiună.
Monica este gata să se sacrifice pentru a salva onoarea și căsnicia surorii sale, fiind prinsă în vârtejul unor sentimente contradictorii de ură amestecate cu iubire pentru Juan del Diablo, amantul lui Aimée.
Surprinzător, printr-un nefericit complex de împrejurări ea va ajunge să se mărite cu acesta. De-a lungul unei călătorii pe mare, între cei doi soți se nasc puternice sentimente de dragoste, însă un orgoliu extrem îi împiedică să și le mărturisească. Nimeni nu acceptă că ar exista o legătură de dragoste între Monica și Juan, dat în urmărire generală și ulterior capturat.
Aimée se implică din nou în viața lui încercând să-l readucă în mrejele ei. Monica vede totul și, cu inima sfâșiată de durere, conchide că Juan continuă s-o iubească pe sora sa. Ea hotărăște să anuleze actul de căsătorie care, oricum, nu fusese consumată. Dar, oare, va avea puterea să-l și semneze?
În acest moment de grea cumpănă se termină volumul doi, lăsându-l pe cititor să aștepte cu sufletul la gură întâmplările din ultimul volum, pline de neprevăzut și neașteptate răsturnări de situații.
Sursa: Editura Orizonturi
Cartea Inimă sălbatică de Caridad Bravo Adams – volumul 2, Editura Orizonturi – apariție marți 21.02.2017 la toate chioșcurile de difuzare a presei împreună cu ziarul Universul Cărții.

 

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *