Delicatese Literare
Prezentari carti

Inima salbatica de Caridad Bravo Adams – volumul 3, Editura Orizonturi

Inimă sălbatică – volumul 3 (Juan del Diablo

Caridad Bravo Adams

Editura Orizonturi

1. Inimă sălbatică – volumul 1, Editura Orizonturi (Corazón Salvaje)
2. Inimă sălbatică – volumul 2, Editura Orizonturi (Monica)
3. Inimă sălbatică – volumul 3, Editura Orizonturi (Juan del Diablo)
Numeroasele încercări prin care trec cei patru protagoniști ai cărții continuă și în acest ultim volum, apropiindu-se de un deznodământ surprinzător.
Pare incredibilă totala diferență de caracter dintre cele două surori bune, Monica și Aimée, cea din urmă aflându-se la originea tuturor relelor din viața acestora și a celor doi bărbați, Renato și Juan.
Dar, se pare că undeva sus, fapte reprobabile ca înșelăciunea, minciuna, intrigile nu pot fi tolerate la infinit, astfel Aimée are parte de un sfârșit tragic. Dispariția ei face ca relațiile dintre cei rămași să înceapă să se limpezească.
Deși Renato îi acceptă lui Juan calitatea de frate, ambii continuă să o iubească pe Monica, fiecare sperând să rămână cu ea. La rândul său, aceasta trebuie să asculte glasul rațiunii dar, mai ales, glasul inimii. Pe care dintre cei doi îl va prefera Monica, a cărei căsătorie cu Juan a fost deja anulată. O poveste extraordinară, cu numeroase răsturnări de situație ce va stărui multă vreme în memoria cititorilor.
O poveste extraordinară, cu numeroase răsturnări de situație, ce va stărui multă vreme în memoria cititorilor.
Sursa: Editura Orizonturi
Cartea Inimă sălbatică de Caridad Bravo Adams – volumul 3, Editura Orizonturi – apariție marți 28.02.2017 la toate chioșcurile de difuzare a presei împreună cu ziarul Universul Cărții.

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *