Delicatese Literare
Prezentari carti

Insula de la Răsărit de Jenny Ashcroft, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Insula de la Răsărit

(Island in the East – 2017)

Jenny Ashcroft

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2021

Nr. pagini: 416

Traducător: Simona Săsărman

 

Jenny Ashcroft – autoarea romanului Întâlnire la Bombay – este o autoare britanică de ficțiune istorică. Și-a petrecut mulți ani din viață lucrând și explorând Australia și Asia, iar acum locuiește la Brighton, pe malul mării, împreună cu familia. Este absolventă de Istorie la Universitatea Oxford și a fost întotdeauna fascinată de trecut, mai ales de evenimentele majore care au transformat viețile oamenilor obișnuiți.

Singapore, 1897.

Harriet și Mae Grafton sunt gemene identice, de douăzeci de ani, născute în urma unei aventuri scandaloase. Ele au crescut în India, fiind afectate de bârfe și ostracizate de înalta societate. Se aveau una pe cealaltă și asta era suficient. Dar când bogatul lor binefăcător le trimite în Singapore, îl întâlnesc pe misteriosul Alex Blake, iar relația lor se destramă cu consecințe devastatoare.

1941.

Ivy Harcourt este detașată în Singapore, în timp de război, pe fondul amenințării iminente a invaziei japoneze. Ivy știe că insula este destul de departe de Londra devastată de război, dar este total nepregătită pentru ceea ce o așteaptă: străini din trecutul bunicii sale Mae, o poveste de dragoste de neoprit și un secret cutremurător care așteaptă să fie descoperit…

„Minunat scrisă… O poveste de dragoste emoționantă.” (Tracy Rees, autoarea romanului Misterul fetei de zăpadă)
„Evocatoare, luxuriantă și frumos scrisă, Insula de la răsărit este o lectură captivantă.” (Nikola Scott)
„Te absoarbe și te poartă în timp… O lectură bogată și satisfăcătoare.” (Gill Paul, autoarea romanului Jackie și Maria, Soția secretă și Fiica pierdută)

Marți, 5 octombrie, la punctele de difuzare a presei din toată țara ajunge cartea INSULA DE LA RĂSĂRIT de Jenny Ashcroft, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Colecția Blue Moon octombrie 2021

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon ordonate după autor si serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Spune-ți părerea!