Delicatese Literare
Prezentari carti

Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick, Seria Eclipse Bay, Editura Litera

Întoarcerea în Eclipse Bay

(Eclipse Bay – 2000)

Amanda Quick

Editura Litera

  • Seria Eclipse Bay– scrisă sub pseudonimul Jayne Ann Krentz

  1. Întoarcerea în Eclipse Bay – Eclipse Bay – 2000 
  2. Noi începuturi în Eclipse Bay – Dawn in Eclipse Bay – 2001 – prezentare
  3. O vară în Eclipse Bay – Summer in Eclipse Bay – 2002
Bunicii lor s-au urât din toată inima. La fel și tații lor. Și, pentru că reprezintă următoarea generație din familie Harte și Madison, toată lumea se așteaptă ca și Hannah și Rafe să se urască.
Hannah Harte, deținătoarea unei companii de succes ce organizează nunți, este o femeie cu o viziune sceptică asupra căsătoriei. Dar contrar opiniei celor din jur, ea își amintește de noaptea petrecută pe plajă cu mult timp în urmă cu Rafe, când el s-a dovedit a fi mai mult decât „băiatul cu reputație proastă din familia Madison”. Iar Rafe își aduce aminte, la rândul său, de gestul plin de curaj al lui Hannah, care a demonstrat că spiritul său aprig și sincer era mai puternic decât orice vrajbă istorică dintre familiile lor, salvându-l de o condamnare aproape sigură la închisoare.
Aduși împreună de o moștenire surprinzătoare după ani întregi în care viețile lor au urmat drumuri diferite, Rafe și Hannah se întorc în Eclipse Bay și la ostilitățile care încă le mai despart și le leagă familiile. Și descoperă un lucru în același timp încântător și extrem de tulburător: sentimentele care se nasc între ei pot fi mai presus de secrete, trădări și rivalități…
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNTOARCEREA ÎN ECLIPSE BAY de Amanda Quick. De joi, 17 octombrie 2019, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Seria Eclipse Bay a mai apărut în colecția Cărți Romantice.

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *