Delicatese Literare
Prezentari carti

Întoarcerea lui Sunny Chandler de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Întoarcerea lui Sunny Chandler 

(Sunny Chandler’s Return – 1987)

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

După un scandal care tulbură apele într-o comunitate liniștită din Louisiana, Sunny Chandler părăsește orașul natal cu gândul de a nu se mai întoarce niciodată.
Dar când este invitată la nunta celei mai bune prietene, Sunny acceptă fără tragere de inima să vină acasă pentru a înfrunta greșelile trecutului. Hotărâtă să nu renunțe la viața mult mai interesantă din New Orleans, Sunny decide să rămână în micul Latham Green doar timp de o săptămână.
După trei ani de absență, ea descoperă că locurile în care a crescut, și-a petrecut adolescența și unde s-a îndrăgostit pentru prima oară nu s-au schimbat mai deloc, iar orășelul în care niciodată nu se întâmpla ceva palpitant nu are nimic nou să-i ofere. Cu excepția lui Ty Beaumont, șeriful local.
Când cei doi se cunosc la petrecerea de dinaintea nunții, Ty este imediat fascinat de frumoasa Sunny. Și deși pune pariu că o s-o aducă în patul lui până la finalul săptămânii, Ty își dă seama că lucrurile nu sunt deloc simple.
Cum Sunny îi spune clar că nu o interesează o aventură cu el, Ty apelează la tot arsenalul său de sudist cuceritor pentru a o prinde în mreje. Astfel, de la mici tachinări și gesturi nevinovate, cei doi ajung să lupte cu toate armele seducției, reușind totodată să scoată la iveală secrete din trecut care le schimbă viața.
Citate:
„Ţinând codiţa verde între degetul mare şi arătător, muşcă din prima căpşună. Stratul exterior de ciocolată neagră se simţi dulce-amărui pe limbă. Apoi ciocolata cu lapte îi atinse cerul gurii cu textura bogată şi mătăsoasă. Aproape ca o binecuvântare, delicata ciocolată albă îi alină papilele gustative şi le pregăti pentru fructul roşu şi suculent în care îşi înfipse dinţii.
Mestecă apoi cu o plăcere lentă, păcătoasă, lăsând să se topească fiecare strat de ciocolată şi să îi umple gura cu diferite arome de dulce.
Era o experienţă senzuală nu doar pentru Sunny, ci şi pentru bărbatul care o privea din capătul celălalt al salonului.”
„Încercă să se desprindă din îmbrăţişarea lui, dar nu reuşi. Ty nu părea să depună prea mult efort, dar braţele lui erau puternice. La fel şi zâmbetul lui leneş. Îi şterse din minte imaginea lui Don. Bărbatul pe care îl iubise acum era umbrit de acesta, bărbatul pe care îl ura. Ty Beaumont mereu apăsa pe butoanele potrivite, fie ca să o excite, fie ca să o ademenească pentru a-şi deschide sufletul. Nu ştia cum reuşea Ty să facă asta sau dacă ea era vinovată, dar se întâmplase şi nu avea să-l ierte niciodată.”
„Ai nevoie de un bărbat care să îţi facă faţă. Unul căruia să îi placă felul tău acid de a fi şi care nu se lasă intimidat. Unul la fel de pasional ca tine. Ai nevoie de un bărbat care să facă dragoste cu tine, Sunny. Des şi bine.”
Dedicația autoarei către cititorii ei de la începutul romanului ÎNTOARCEREA LUI SUNNY CHANDLER:
„Dragă cititorule,
Îţi mulţumesc din toată inima pentru interesul şi entuziasmul faţă de romanele mele de dragoste din ultimul deceniu. Sunt foarte mulţumită că bucuria care am simţit-o scriindu-le a fost molipsitoare. Este limpede că împărtăşim această preferinţă pentru poveştile de iubire cu final fericit, care ne dau un sentiment de bine. 
Nimic nu se compară cu entuziasmul pe care cineva îl simte când se îndrăgosteşte. În fiecare roman, am încercat să descriu acest entuziasm. Decorurile, personajele şi acţiunea s-au schimbat, dar tema a fost mereu aceeaşi.
Ceva în noi toţi se bucură de îndrăgostiţii care caută împlinirea şi fericirea. Într-adevăr, căutarea este doar jumătate din distracţie! M-am implicat foarte tare în cazul fiecărei perechi de îndrăgostiţi şi în povestea lor unică. Şi ca şi cum aş vizita nişte prieteni vechi pentru care am jucat rolul de peţitoare, de multe ori îmi face plăcere să le recitesc poveştile.
Sandra Brown”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNTOARCEREA LUI SUNNY CHANDLER de Sandra Brown – apariție vineri 27.04.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *