Intr-o padure intunecata de Ruth Ware, Editura Trei

19

Într-o pădure întunecatăintr-o-padure-intunecata

Ruth Ware

Editura Trei
Titlu original: In a Dark, Dark Wood
Nr. de pagini: 368
Data aparitiei: Octombrie 2016 Editura Trei
Data aparitiei in SUA: 30 iulie 2015
Genul: Thriller
Bestseller New York Times, USA Today și Los Angeles Times, cea mai bună carte a anului 2015 în Statele Unite
Ruth Ware a crescut în Sussex, pe coasta sudică a Angliei. A avut meserii dintre cele mai diverse: a fost chelneriță, librar, profesoară de engleză și ofițer de presă. Acum locuiește în North London împreună cu familia ei.
Drepturile de ecranizare pentru Într-o pădure întunecată, thrillerul său de debut, au fost achiziționate de New Line Cinema.
Pentru cei cărora le-a plăcut Fata din tren și Fata dispărută, Într-o pădure întunecată e lectura perfectă.” – Publishers Weekly
Citește-o într-o noapte ploioasă – dar cu toate luminile aprinse.” – Kirkus Reviews
Încearcă doar să ghicești cât de terifiantă poate fi această poveste (pont: FOARTE).” – Marie Claire
Atmosfera nebuloasă și descoperirile înfiorătoare fac din romanul lui Ruth Ware o lectură obsedantă.” – Entertainment Weekly
Avertisment: această carte e incendiară.” – The New York Journal of Books
Amnezia, o petrecere a burlăcițelor și alcoolul declanșează tragedia în romanul lui Ruth Ware.” – Campus Circle

Unele petreceri se pot termina foarte, foarte rău…
Ceea ce ar fi trebuit să fie un weekend distractiv și liniștit undeva la țară capătă proporții sinistre în acest thriller psihologic întunecat și plin de suspans.
Nora este o scriitoare de romane polițiste, care preferă să stea retrasă. Când o prietenă pe care n-a mai văzut-o de zece ani o invită să-și petreacă weekendul într-o casă izolată din pădure, Nora acceptă fără prea mare entuziasm. Patruzeci și opt de ore mai târziu, se trezește într-un pat de spital, grav rănită, dar în viață, și convinsă că cineva a murit. Întrebându-se nu „ce s-a întâmplat?”, ci „ce am făcut?”, Nora încearcă să pună cap la cap întâmplările din weekendul care a trecut. Pentru a afla răspunsul la toate întrebările care o copleșesc, trebuie să scoată din nou la iveală acele lucruri despre sine pe care le-ar fi vrut îngropate acolo unde e locul lor: în trecut.

in-a-dark

Cărțile apărute la Editura Trei se pot comanda pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, librex.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Trei

About Author

19 comentarii

 1. Pai, am zis sa fim in atmosfera saptamanii, ca se apropie Halloween-ul, sa-l marcam si noi prin recomandari de carti in ton cu „spiritul” sarbatorii. Cine indrazneste, e binevenit sa citeasca acest gen, care are foarte multi fani!

 2. Nu este thriller, as incadra-o cel mult la mister, unul foarte bun, de altfel. Mie una, mi-a placut enorm stilul autoarei, care pe alocuri previzila, are puterea de a iti suci putin mintea si sa n-ai habar ce se intampla.

  O recomand cu drag!

 3. Nenciu Mirela on

  Când greșelile trecutului te ajung din urmă și tu nu mai ai șansa de a rezolva ceva,asta e cu adevărat trist! Foarte mult mi-a plăcut cartea,chiar dacă s-a zbârlit puțin pielea pe mine! Finalul e ok și se rezolvă misterul,Oli.

  • Mulțumesc pentru precizare, Mirela! Genul ăsta de detalii dintr-o recenzie/prezentare /recomandare, mă fac sa-mi doresc sa citesc cartea!

   • Nenciu Mirela on

    Cu mare drag ,Oli! Știu că nu e tocmai genul tău dar poate îi dai o șansă.

 4. Nu e, dar apreciez o carte bună chiar dacă nu e genul meu preferat. Mai ales dacă finalul e ok.

Spune-ți părerea!