Delicatese Literare
Recenzii

Între diavol și dorință de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colecţia Iubiri de poveste

Între diavol și dorință

(Between the Devil and Desire)

Lorraine Heath

Editura Litera/Alma

Colecţia Iubiri de poveste

  1. Un pact cu diavolul (In Bed with the Devil – 2008) – prezentare
  2. Între diavol și dorință (Between the Devil and Desire – 2008)
  3. În căutarea plăcerilor interzise (Surrender to the Devil – 2009) – prezentare
  4. Plăcerile nopţii (Midnight Pleasures with a Scoundrel – 2009) – prezentare
  5. Ultimul rebel (The Last Wicked Scoundrel – 2014) – recenzia

Doamnele din înalta societate vorbesc încontinuu, deşi pe şoptite, despre cel mai celebru rebel din Londra – decadent, depravat, interzis. Jack Dodger, cândva orfanul de pe străzi, este acum înstăritul proprietar al celui mai exclusivist club pentru domni din Londra. Nu există plăcere pe care el să n-o fi încercat şi nici păcat pe care să nu-l pună la dispoziţia gentlemenilor care îi frecventează clubul.

Olivia, ducesa de Lovingdon, nu ar alege niciodată să fie în preajma unui asemenea ticălos. Astfel că, în momentul în care Jack este numit unicul moştenitor al averii ducelui, frumoasă lady cu educaţie aleasă este scandalizată, căci acum Olivia este nevoită să-şi împartă căminul cu acest bărbat îngrozitor. Însă dispreţul de gheaţă al Oliviei nu poate rivaliza cu farmecul periculos al lui Jack. Atingerea lui îi trezeşte dorinţa. Sărutul lui îi cere predarea. Şi deşi ea se va strădui să-l ţină departe de inima, trupul ei, tânjind după plăcerea divină, n-o va lasă să-l alunge.

La rândul lui, Jack va descoperi în Olivia femeia care îl va îmblânzi şi îl va face să simtă o dragoste care nu cunoaşte limite.

Între diavol și dorință este o carte superbă, cu mult romantism, intrigă, mister, cu personaje bine conturate. Scenele de dragoste sunt deosebit de senzuale, aşa cum autoarea ne-a obişnuit deja. M-am bucurat ca Jack, pe care îl ştiam bine din Un pact cu diavolul, şi-a găsit fericirea alaturi de Olivia, sora odiosului duce de Avendale, soţul lui Winnie, pe care i-am întâlnit în prima carte. Îmi place că autoarea păstreaza personajele active în fiecare carte din serie. Catherine si Luke, Frannie, James si Graves apar de mai multe ori in carte. Personajele principale ale următorului roman din serie vor fi Frannie şi Sterling, fratele lui Catherine.

Citate:

”Nebună de dorință, îi cuprinse fața cu mâinile. Nu era suficient. Voia să-i simtă și mai mult pielea cu vârfurile degetelor, dar nu-și putea face curaj să ceară mai mult… sau să ia singură ceea ce își dorea atât de mult. Cu siguranță el simțea dorința înfiorându-se în ea, la fel cum ea simți dorința în mușchii lui încordați, când își prinse genunchiul între coapsele ei.

Presiunea era nemaipomenită, întreținând flăcările pasiunii. Ea nu experimentase niciodată, absolut niciodată, o astfel de dorință intensă, nu simțise niciodată asemenea furnicături de-a lungul pielii, implorând mai mult, ceva nedefinit, ceva ce ea nu înțelegea întocmai. Știa însă că el avea priceperea și știa să ducă plăcerea spre apogeu și împlinire.”

”Jack Dodger își câștigase pe deplin reputația. El era într-adevăr diavolul. În seara asta o dusese în paradis. Iar acum, ea avea să se stingă in iad.”

”Te iubesc, Jack Dodger. Te iubesc din toată inima și sufletul meu. Dacă trebuie să trăiesc cu tine fără beneficiul căsătoriei, așa să fie! O voi face fără nici un regret și cu uimitor de multă mândrie că m-ai ales pe mine să-ți fiu alături. Iar când mă voi duce în iad, voi dansa bucuroasă cu tine.”

 ”Îmi amintesc de o vreme când tânjeam după următoarea monedă, când aș fi făcut orice – chiar orice – pentru a o avea. Acum, nu tânjesc decât după momentele petrecute cu Livy a mea. Ea este adevăratul aur din viața mea. Cea care mi-a câștigat inima, sufletul… și dragostea mea eternă.”

Am mentionat cartea în Top 10 cupluri romantice din cărțile historical

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *