Delicatese Literare
Prezentari carti

Între dorință și scandal de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Între dorință și scandal

(Beyond Scandal and Desire – 2018)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Între dorință și scandal (Beyond Scandal and Desire – 2018)
  2. Dragostea unui duce (When a Duke Loves a Woman– 2018) – prezentare 
  3. Seducătorul (The Scoundrel in Her Bed – 2019) – prezentare
  4. Ducesa din patul lui (The Duchess in His Bed – 2019) – prezentare
  5. Fantezia unui conte (The Earl Takes a Fancy– 2020) – prezentare
  6. Când frumoasa seduce bestia (Beauty Tempts the Beast– 2020) – prezentare

La naștere, Mick Trewlove, fiul ilegitim al unui duce, a fost dat în grija unei femei de rând, plătite să-l crească.
În pofida mediului umil în care este nevoit să trăiască, Mick a devenit un om de afaceri de succes, dar bogăția nu îi satisface nevoia de a se răzbuna pe tatăl care nu l-a recunoscut. Și cum îl poate distruge mai ușor decât ruinându-l pe fiul legitim al ducelui – și seducând-o pe femeia care urmează să-i devină acestuia soție.
Orfană și atent protejată de familia ducelui, Lady Aslyn Hastings tânjește după aventură. Cum cel menit să-i devină soț este mai tot timpul ocupat cu jocurile de noroc, Aslyn se trezește atrasă fără să vrea de chipeșul om de afaceri care pare să o înțeleagă atât de bine.
Dar o lady în situația ei ar trebui să-l evite pe Mick Trewlove. Însă asta e foarte dificil când el este practic irezistibil…
Cum secretele ascunse atâta vreme sunt pe punctul să fie dezvăluite, Mick trebuie să se decidă dacă pentru planul lui de răzbunare merită să riște tot ceea ce inima lui a ajuns să-și dorească.

„Urma să se căsătorească, și totuși se simţea ca un copil care se juca de-a ceva, nu ca o femeie care aștepta cu nerăbdare zilele și nopţile pline de desfătare ce aveau să vină. Fusese educată să fie mereu calmă și statornică, dar în clipa aceea își dorea doar să simtă mai mult.”

„Să o sărute era cea mai bună alegere pe care o făcuse vreodată în viaţă. Să o sărute era cea mai proastă alegere pe care o făcuse vreodată în viaţă.
Fusese intim cu alte femei, dar nici una dintre ele nu îl sărutase așa, de parcă însăși existenţa ei depindea de unirea buzelor lor, de învolburarea limbilor lor, una de catifea, cealaltă de mătase.”

„Nu mai fusese în viaţa ei atât de îngrozită, de confuză… de rușinată, pentru că fiecare părticică a ei îi cerea să se întoarcă la el și să îl lase să termine ce începuse. Să o întindă pentru plăcerea lui, să o atingă în feluri după care tânjea chiar dacă nu le cunoștea de fapt. Dar el știa. Știa cum să ademenească, cum să momească, cum să înfăptuiască.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNTRE DORINȚĂ ȘI SCANDAL de Lorraine Heath – disponibil de sâmbătă 08.12.2018 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2018

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *