Delicatese Literare
Prezentari carti

Între lumi, de Marc Klein, Editura Litera, Colecția New Moon

Între lumi

(The In Between – 2021)

Marc Klein

Editura Litera

Colecția New Moon

Data apariție: iulie 2022

Nr. pagini: 272

Traducerea:  Irina Fulger

O poveste sfâșietoare despre dragoste și pierdere – perfectă pentru fanii La cinci pași de tine.

După ce și-a petrecut o mare parte a copilăriei alături de asistenți maternali, tânăra Tessa Jacobs, în vârstă de 17 ani, a ajuns să creadă că nu merită să fie iubită – nu de către părinții ei adoptivi și cu siguranță nu de careva de la școală.

Însă totul se schimbă după o întâlnire cu romanticul Skylar, elev în ultimul an de liceu. Relația lor de prietenie se dezvoltă rapid, ajungând la genul de pasiune pe care o vedem adesea în filme.

Când tragedia lovește, Tessa se trezește într-o rezervă de spital, apoi află că Skylar a mu­rit în accidentul de mașină în care au fost implicați, iar spiritul lui încearcă să o contacteze din lumea de dincolo.
Acum Tessa duce o luptă contracronometru pentru a dezvălui un adevăr ce ar putea duce la însăși viața de apoi.

 

Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNTRE LUMI de Marc Klein. Din 14 iulie, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 29,99 lei.

„Această poveste și Marc au avut un impact atât de mare asupra mea! Cumva, inima mi se frângea și totodată mi se umplea de speranță în timp ce citeam cartea.“ – Joey King, eroina principală a filmului <<Între lumi>>, disponibil pe Netflix.

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Listă cărți apărute în colecția New Moon ordonate după autor si serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția New Moon

Colecția New Moon iulie 2022

Spune-ți părerea!