Delicatese Literare
Prezentari carti

Între rai și pământ de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Între rai și pământ

(Heaven and Earth – 2001)

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

1. În lumina stelelor – Dance Upon the Air – 2001 – prezentare
2. Între rai și pământ – Heaven and Earth – 2001
3. Înfruntă focul – Face the Fire – 2002 – prezentare
Frumoasa Ripley Todd nu vrea altceva decât să-și continue existența liniștită, pe insula ce îi este cămin, alături de fratele și de cumnata ei. Există însă ceva ce îi tulbură somnul, o sperie și o derutează: are niște puteri speciale pe care nu le acceptă și pe care nu le poate controla. Pe deasupra, pe insulă apare încă un factor perturbator în persoana chipeșului Mac Allister Booke – cercetător în domeniul paranormal, interesat să investigheze zvonurile despre practicile vrăjitorești și entitățile extrasenzoriale ce bântuie locurile.
Din prima clipă, Mac își dă seama că Ripley are ceva aparte, ceva extraordinar – și nu doar ochii verzi strălucitori ori zâmbetul incitant. Fascinat de lupta îndârjită pe care ea o duce împotriva propriilor capacități uluitoare, Mac se hotărăște să facă tot ce poate ca să o ajute să accepte cine este cu adevărat – și să își găsească curajul să-și deschidă inima. Dar înainte ca Ripley și Mac să apuce să viseze la un viitor împreună, trebuie să se confrunte cu durerea trecutului. Căci insula ascunde secole întregi de taine – și o moștenire teribilă gata să-i arunce în cel mai adânc abis.
„Buzele lui nu doar se lipiră de ale ei şi nici nu o muşcară jucăuş, pur şi simplu o absorbiră. Şi aşa ameţeala ei se transformă într-un val de fierbinţeală pe care îl simţi începând din degetele de la picioare şi i se răspândi în tot trupul până ce îi topi fiecare oscior.”
„Şi-apoi gura lui o găsi din nou pe a ei şi o făcu să scoată un geamăt şoptit, de plăcere. Uşoară ca un fulg, se lăsă să plutească sub sărutul lui. Se ghemui torcând uşor ca o pisică sub el, mângâindu-l, când buzele lui îi desenară linia umărului.”
„Pentru ea, el era începutul şi sfârşitul şi tot, dar nu avea cuvinte să i-o spună. Şi nici el nu avea nevoie de cuvinte.
Îi răspunse imediat dorinţei ei. Cu o tandreţe şi o profunzime de care nici unul dintre ei nu mai avusese parte vreodată. Lăsându-se să se scufunde în masa aceea
de iubire, el îi murmură numele. Voia să fie cu totul al ei. Cu inima, mintea, trupul. Să o încălzească trecându-şi mâinile şi buzele pe fiecare centimetru din ea. Să o ţină la adăpost de tot şi de toate pentru totdeauna.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNTRE RAI ȘI PĂMÂNT de Nora Roberts – disponibil de vineri, 1 martie 2019, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *