Delicatese Literare
Prezentari carti

Intre ratiune si scandal de Caroline Linden, Iubiri de Poveste, Editura Litera

INTRE RAȚIUNE ȘI SCANDAL

Caroline Linden

(It Takes a Scandal)
Volumul al doilea al seriei Povești scandaloase, continuarea romanului DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE, care a fost publicat pe 27 februarie.
  1. 1. Dragostea şi alte poveşti scandaloase (Love and Other Scandals – 2013)prezentare carte   
  2. 2. Între raţiune şi scandal (It Takes a Scandal – 2014) – prezentare carte 
  3.     2.5 All’s Fair In Love and Scandal – 2015
  4. 3. Iubiri si scandaluri (Love in the Time of Scandal – 2015) prezentare carte 
  5.     3.5 A Study in Scandal – 2016
  6. 4. Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal – 2015) – prezentare carte 
Abigail Weston are aproape totul: frumusețe, inteligență și una dintre cele mai mari dote din Anglia. Tot ce-i lipsește este un titlu nobiliar, dar părinții ei speră că averea va reprezenta un atu important pentru căsătoria cu un aristocrat. În schimb, Abigail visează la un bărbat care s-o adore cu disperare, dar banii par să orbească orice bărbat pe care-l întâlnește… cu excepția unuia.
Sebastian Vane nu are nimic. Întors din război rănit, și-a găsit tatăl nebun și moștenirea risipită. În plus, zvonurile sinistre care îl înconjoară nu îl fac un pretendent potrivit pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru o fată bogată. Dar Abigail îi luminează viaţa întunecată și este singura în stare să-l vadă cum este cu adevărat, dincolo de reputația lui ruinată. Ar putea avea astfel un viitor împreună… dacă nu ar apărea un alt pretendent, mult mai pe placul părinților ei. Căci Benedict Lennox este tot ce nu este Sebastian – bogat, fermecător și moștenitorul unui conte. Va renunța Sebastian fără luptă la singura femeie pe care a iubit-o vreodată? Iar Abigail va putea înfrunta consecințele unui imens scandal ca să își asculte chemarea inimii?
„Ar fi răspuns surâsurilor și hohotelor ei vesele de râs cu tachinări și zâmbete. Ar fi invitat-o la o plimbare pe Cărarea înmiresmată care părea special făcută pentru sărutări furate. I-ar fi arătat probabil și grota unde cineva putea să fure mai mult decât un sărut cast de la o fată binevoitoare.”
„O parte din ea își dorea să îl implore să o sărute din nou – nu îi păsa de ce avea să urmeze după aceea – dar cealaltă parte voia mai mult – nu doar gustul scurt și interzis al pasiunii, ci iubire adevărată și de durată.”
„Dacă o voia pe fată, trebuia să o cucerească. Fiecare doamnă merita să fie curtată și să simtă că era dorită. Încăpăţânarea și orgoliul lui îi făcuseră sarcina și mai dificilă, dar ele nu schimbau singurul lucru clar din mintea și inima lui: pe ea o voia. De ea avea nevoie. Pe ea o iubea. Și dacă trebuia să lupte ca să o cucerească, avea să lupte până la ultima suflare.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ÎNTRE RAȚIUNE ȘI SCANDAL de Caroline Linden, volumul al doilea al seriei Povești scandaloase – apariţie sâmbătă 19 martie 2016 la toate chioșcurile de ziare alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

it takes a scandal caroline linden

7 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *