Delicatese Literare
Prezentari carti

Intrușii – Tijan – Editura Bookzone

Intrușii

(The Insiders – 2021)

Tijan

Editura Bookzone

An apariție: 2021

Nr. pagini: 480

Tijan este autoare de bestselleruri WallStreet Journal, New York Times și USA Today. Scrie romane imprevizibile, care te țin cu sufletul la gură, iar personajele sale sunt puternice, intense și realiste. Până acum, ea a lansat mai multe serii de succes, printre care: Carter Reed, Fallen Crest și Ryan’s Bed. Cărțile ei au fost deja traduse în franceză, italiană, germană, maghiară, poloneză, daneză și rusă.

Pornește într-o incursiune fascinantă în lumea stranie și periculoasă a elitei ultra-bogate alături de Bailey, o tânără genială prinsă într-un joc al aparențelor și minciunii!

Bailey trăiește o viață normală, în măsura în care acest lucru este posibil pentru o fată cu memorie fotografică și un IQ de geniu. Dar totul se schimbă atunci când un bărbat pătrunde în casa ei în miez de noapte pentru a o răpi. Astfel, Bailey află că tatăl său este, de fapt, miliardarul Peter Francis, geniul industriei IT pe care îl admirase întreaga viață.

Misteriosul Kashton Colello, un asociat al tatălui ei, îi dezvăluie toate detaliile și îi oferă două soluții: poate veni cu el să își cunoască tatăl sau poate încerca să supraviețuiască pe cont propriu atunci când răufăcătorii se vor întoarce. E o decizie simplă: tânăra acceptă protecția tatălui ei și începe să fie păzită permanent chiar de Kash.

O intrusă în această lume a bogăției și a decadenței, Bailey trebuie să-și găsească locul într-o familie care are mai multe secrete decât și-ar fi putut ea imagina vreodată. Iar unul dintre acestea ar putea fi mortal…

„Un vârtej de suspans cu miză importantă. – Publishers Weekly

„Tijan oferă din plin amuzament, suspans și spaimă. Cărțile ei nu dezamăgesc niciodată.”– Kylie Scott, autoare de bestselleruri New York Times

„Am fost obsedată de la prima pagină! Intrușii este încă o lectură captivantă de la Tijan.” – Jennifer L. Armentrout, autoare de bestselleruri numărul #1 în topul New York Times

„ Tijan știe cum să creeze povești captivante, amuzante și antrenante pe care pur și simplu nu le poți lăsa jos.” – Elle Kennedy, autoare de bestselleruri New York Times

Fragment:

El fusese cel din spatele camerei de supraveghere. Am simțit cum mi se zbârlește părul la ceafă. M-au străbătut înțepături în tot corpul, coborând prin mine, făcându-mă să simt și mai acut. Pur și simplu… mai acut.

Nu eram sigură dacă îmi plăcea acest „mai acut”.

El m-a privit în ochi, pironindu-mă locului.

Apoi mi-a vorbit.

— Numele meu e Kashton Colello, sunt un asociat al tatălui tău. Nu, mama ta nu știe nimic despre mine, și da, știu foarte bine cine ești. Știu ce ți s-a întâmplat aseară și sunt aici ca să-ți ofer două opțiuni. Poți veni cu mine ca să-ți cunoști tatăl și frații sau poți să dispari într-un program de protecție a martorilor, împreună cu mama ta.

A tăcut pentru o fracțiune de secundă.

— Vii cu mine să-ți cunoști tatăl sau dispari împreună cu mama ta.

Colțul gurii i s-a arcuit ușor într-un început de surâs ironic.

— Tu alegi.

 

Cartea Intrușii de Tijan poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

One Comment

  • Dumitru

    Poate e doar la mine, însă aceasta prima carte mi s a părut un conglomerat de replici cliseice, veșnic citite în cărți mult mai bune și aruncate în acest caz fără miza. Ideea povestii este super ok, dar parca insira niște evenimente, acțiuni haotice, fără logica pt ca apoi sa te trezești în fata unui moment intim… Un dus scoțian, dar fără rezultatul așteptat. Repet, ideea povestii de fata nu e rea deloc, dar ca scriere e amatoriceasca tare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *