Delicatese Literare
Prezentari carti

Intrusul – seria Prep vol.1 de Elle Kennedy, Editura Bookzone

Intrusul

(Misfit – 2022)

Elle Kennedy

Editura Bookzone

An apariție: 2023

Elle Kennedy este autoarea a peste 40 de romane de dragoste și suspans, printre care se numără și seriile fenomen Off Campus, Briar U și Avalon Bay. Traduse în peste 20 de limbi, cărțile scrise de Elle Kennedy au dominat clasamentele New York Times, Wall Street Journal și USA Today și au ajuns în mâinile a milioane de cititori din întreaga lume. Originară din Toronto, Ontario, Elle Kennedy a visat întotdeauna să devină scriitoare și să împărtășească lumii povești de dragoste cu eroine puternice și inteligente, care nu se mulțumesc cu puțin. Romanele lui Kennedy sunt adevărate bijuterii, pline de umor, pasiune, mister și magie.

1. Intrusul – Editura Bookzone – Misfit – 2022

2. Rebela – Editura Bookzone – Rogue – 2023

BUN-VENIT LA SANDOVER, școala băieților răi, unde te îndrăgostești pe propriul risc!

Pentru RJ, vestea că va fi transferat la o școală de tineri delicvenți bogați, împreună cu noul său frate vitreg, vine ca un șoc în ultimul an de liceu. Până la urmă, un hacker singuratic ca el nu va fi acceptat niciodată în rândurile studenților problematici și superficiali ai academiei.

Și totuși, RJ nu își dorește să impresioneze pe nimeni... cu excepția lui Sloane, frumoasa, dar inaccesibila fiică a directorului școlii.

O nouă poveste irezistibilă de la autoarea seriilor fenomen Off-Campus și Avalon Bay. Cu o mulţime de pasiuni, intrigi și secrete, această serie te cucerește cu fiecare paragraf!

Avantajul de a locui vizavi de o academie plină de băieți răi este că înveți destul de repede cum să le citești intențiile și cum să îi ții la distanță. Cu timpul, Sloane a înțeles că este mai ușor să afișeze un exterior de gheață, decât să îi ofere satisfacția unei noi victorii unui alt băiat de bani gata.

Dar RJ, un hacker enigmatic și enervant de atrăgător, este singurul care pare să vadă în spatele fațadei de „prințesă de gheață” a lui Sloane.

Cu ajutorul lui Fenn, fratele său vitreg cu reputație de cuceritor, Silas, vedeta echipei de înot și băiatul cumsecade din vecini, și Lawson, întruchiparea haosului și a plăcerilor interzise, RJ încearcă să-i câștige inima lui Sloane... chiar dacă Duke, fostul iubit al fetei și regele oficial al campusului, este hotărât să-l facă să plătească scump pentru îndrăzneala sa.

Într-o academie pentru adolescenți obișnuiți să încalce regulile, tot iubirea este cea mai periculoasă armă. Fanii Gossip Girls vor adora această lectură fascinantă!

„Încă o lectură seducătoare, cum numai Elle Kennedy știe să scrie!” – Vi Keeland, autoarea bestsellerului #1 New York Times Adevărul gol-goluț

Fragment din carte:

„Dar adevărata problemă e că n-ar trebui să am de-a face cu el. Casey are nevoie de mine. Sunt foarte ocupată cu școala. Ultimul lucru în care ar trebui să investesc energie e un tip nou extrem de antisocial. Chiar dacă e suspicios de superb. Și oarecum amuzant. Și are iarbă bună.

Nu c-o să fac din asta un obicei. În mod ciudat, chestia care mi se pare cea mai interesantă la RJ e că nu salivează când mă vede, și nici nu mă copleșește cu complimente. O parte din mine are dubii că e chiar interesat de o relație romantică serioasă. Acum, e gluma pe care o știm doar noi. Limbajul nostru secret ciudat. Jumătate provocare, jumătate pact de sinucidere.”

Cartea Intrusul de Elle Kennedy poate fi comandată pe bookzone.ro

Puteți comanda pachetul Intrusul+Rebela la un preț special!

Cărțile autoarei Elle Kennedy se pot comanda pe bookzone.ro, librex.rolibris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, emag.ro carturesti.rolibrariadelfin.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Elle Kennedy

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *