Delicatese Literare
Prezentari carti

Invitație la seducție de Lorraine Heath, Colectia Iubiri de Poveste, Editura Litera

INVITAȚIE LA SEDUCȚIE
Titlu original: (An Invitation to Seduction)
Lorraine Heath
Seria Fetele din Fortune (Daughters of Fortune)
Volumul al patrulea al seriei Fetele din Fortune, continuarea romanului GENTLEMANUL SEDUCĂTOR.
Toate titlurile din serie le puteti vedea in Lista carti Iubiri de poveste ordonate pe autori si serii.
Kitty Robertson, fiica nelegitimă a unei chelnerițe, a crescut într-o familie americană bogată și influentă, care i-a oferit o educație excelentă și o poziție socială pe măsură. Așa că, lui Kitty, i se pare firesc să se afle într-un salon aristocratic afișând un comportament exemplar și să fie atrasă de perspectiva căsătoriei cu un aristocrat englez.
Deși scăpătat, marchizul de Farthingham este fermecător și amuzant, iar zestrea considerabilă a lui Kitty îi poate rezolva ușor problemele financiare. Totul pare să se îndrepte spre o căsnicie fericită; însă viața fermecătoarei tinere va fi bulversată de întâlnirea cu Richard Stanbury, duce de Weddington și vechi prieten de-al logodnicului ei.
Richard este extrem de chipeș… însă totodată și un crai bine-cunoscut. Fără nici o reținere, ducele se prezintă drept soțul ideal pentru tânăra americancă și face toate eforturile pentru a o determina să renunțe la Farthingham. Atracția fizică dintre ei este incredibilă, dar va reuși oare să învingă scrupulele lui Kitty? Ca să-și asigure succesul, ducele elaborează un plan nebunesc, a cărui punere în aplicare se va dovedi cea mai îndrăzneață, dar și cea mai periculoasă încercare din viața lui.
Despre ce este vorba, veți afla în INVITAȚIE LA SEDUCȚIE de Lorraine Heath, care face parte din seria Fetele din Fortune care a apărut în data de 02.04.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
„Dansase cu zeci de bărbaţi, vorbise cu ei, flirtase, își fluturase genele și zâmbise cuviincios. Nu făcuse nimic din toate astea cu el, și totuși o atrăgea la fel de tare cum atrage ţărmul valurile dinspre larg.”
„Se simţea la fel ca pe puntea iahtului, plutind odată cu valurile de emoţii asupra cărora nu avea control. Avea puterea să o doboare la fel de ușor cum putea să o ridice deasupra valurilor. Deși tânjea după înălţimea culmilor pe care știa că ar fi purtat-o, se temea de adâncurile în care ar fi putut aluneca.”
„Sărutul era profund, puternic, înfometat. Buzele lor erau încleștate ca și cum s-ar fi împreunat pe vecie, trup cu suflet, suflet cu inimă. Ca și cum în acea noapte trupurile lor aveau să rostească jurăminte pe vecie, la fel ca acelea rostite mai devreme.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul INVITAȚIE LA SEDUCȚIE de Lorraine Heath.

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *