Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispășire prin iubire de Mary Jo Putney, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Ispășire prin iubire

Mary Jo Putney

Editura Litera/Lira

Titlu original: Once a Soldier

Traducere din limba engleză: Cristina Radu

Colecția Cărți Romantice

1. Ispășire prin iubire – Once a Soldier – 2016
2. Rebelul de altădată – Once a Rebel – 2017 – prezentare
3. Fecioara din harem – Once a Scoundrel – 2018 – prezentare
4. Odiseea dragostei – Once a Spy – 2019 – prezentare
5. Dragoste si onoare – Once Dishonored – 2020 – prezentare
6. Stăpânul inimii mele – Once a Laird – 2021 – prezentare

Deși este moștenitorul unui titlu și al unei averi importante, Will Masterson a ales să plece la război. Acum, după ani întregi de luptă împotriva francezilor, încununat de glorie, își propune să ducă la bun sfârșit și ultima misiune ce i-a fost încredințată, apoi să se întoarcă, în sfârșit, acasă.

Dar planurile lui sunt date peste cap când ajunge la castelul unei mici țări din zona muntoasă, San Gabriel si o întâlnește pe Athena Markham, o femeie la fel de bravă și curajoasă ca și el.

Convinsă că este prea înaltă, prea bătăioasă și prea ieșită din tipare pentru a stârni vreodată interesul unui bărbat, Athena Markham s-a mândrit dintotdeauna cu firea ei independentă.
Dar, pentru prima oară în viață, găsește un bărbat care pare mult prea potrivit pentru ea. Firi asemănătoare, prea îndrăzneți și aventuroși pentru a se ține departe de pericole, Athena și Will promit solemn să facă tot ce le stă în putință pentru a-i alunga pe dușmanii care dau năvală în mica țară. Dar în același timp își dau seama că numai împreună pot găsi o fericire și o dragoste mai profunde decât au îndrăznit vreodată să își imagineze.

„Pe când sărutul se adâncea, braţele lui o cuprinseră într-o îmbrăţişare ce o făcu să se cuibărească la pieptul lui. Ce uşor, chiar foarte uşor ar fi să se îndrăgostească de bărbatul ăsta şi să se piardă împreună cu toate temerile şi grijile ei…”

„Partea mai raţională a lui îşi dădu seama că o femeie puternică şi independentă avea nevoie să fie curtată şi cucerită, nu revendicată ca un oraş învins. Cu toate astea, fu imposibil să rămână raţional când ea îşi strecură braţele în jurul lui şi răspunse cu pasiunea îngropată în ea pe care el o simţea ca fiind o parte esenţială a ei. Iubea felul în care o simţea în braţele lui, moliciune feminină, putere şi mireasmă de femeie.”

„Avea nevoie de înţelegerea lui, de umorul, de intensa lui afecţiune. Şi de pasiunea lui, ce o făcea să se simtă dorită şi… iubită. Iubită aşa cum nu mai fusese vreodată.”

Vom citi întreaga poveste în romanul ISPĂȘIRE PRIN IUBIRE de Mary Jo Putney. De vineri, 22.12.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Carti Romantice

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *