Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispita atingerii tale de Teresa Medeiros, Colectia Iubiri de poveste, Editura Litera/Alma

ISPITA ATINGERII TALE
Teresa Medeiros
Titlu original: The Tempation of Your Touch

ispita teresa orig.

Maximillian Burke, conte de Dravenwood, a fost gentlemanul perfect până în ziua fatidică în care viitoarea lui soție, frumoasa Clarinda, l-a părăsit la altar pentru a se mărita cu fratele lui. Descoperindu-și latura întunecată a personalității, decide să se exileze la conacul Cadwyck, de pe coasta ținutului Cornwall. Locul acela sălbatic, bătut de vânturi, se potrivește perfect stării lui de spirit. În plus, stafia care bântuie conacul este atât de redutabilă, încât i-a pus pe fugă pe toți proprietarii de dinainte. Cu toate acestea, Max constată uimit că nu fantoma, misterioasa Doamnă în Alb, îi tulbură visele, ci menajera severă și eficace, Anne Spencer.
Ultimul lucru de care avea nevoie Anne era un nou stăpân, mai ales unul atât de fermecător și de inteligent, care ar putea descoperi nenumăratele secrete care se ascund la conac. Însă în timp ce urzește tot felul de planuri diabolice pentru a se descotorosi de el, Anne se simte atrasă fără scăpare de acest bărbat diferit de toți cei pe care i-a cunoscut până acum. Iar când Max jură să dezlege enigma Doamnei în Alb, amândoi vor fi expuși unor ispite pe cât de plăcute, pe atât de periculoase.
„Acea simplă atingere îl alina și îl aţâţa în același timp, tulburându-i trupul și sufletul. Tânjea să-i prindă încheietura subţire în palmă, să ia acele degete și să le sărute unul câte unul ca un preludiu la gustul dulce al buzelor. Hotărât să o facă, întinse mâna după ea, dar nu găsi decât aer. Deschise ochii și, după câteva clipe, înţelese că era în patul de la conac, sub un baldachin somptuos, singur.”
„Se scursese atâta timp de când un bărbat îi sărutase buzele pline dedorinţă! Dacă ar fi răsucit-o în braţe și ar fi strivit-o cu greutatea lui de cel mai apropiat zid, ar fi avut oare tăria să i se opună? Sau și-ar fi încolăcit braţele pe după gâtul lui și l-ar fi tras spre gura ei?”
„…sunt îndrăgostită! M-a cuprins ca o furtună, o febră, o dulce și totuși teribilă nebunie!”
Veți citi întreaga poveste în romanul ISPITA ATINGERII TALE de Teresa Medeiros, aparitie in data de 21.05.2015, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea. Ne bucură reîntâlnirea cu romanele pline de umor și pasiune ale acestei autoare!
Sursa: Carti Romantice

29 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *