Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispita jucătorului – seria Frații Gamble de Jennifer L. Armentrout, Editura Midnight Books

Ispita jucătorului

(Tempting the Player – 2012)

Jennifer L. Armentrout

Editura Midnight Books

Traducere: Mihaela Apetrei

Nr. de pagini: 288

An apariție: 2024

Jennifer L. Armentrout se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale. Fiecare creatie semnata de Jennifer L. Armentrout este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori.

  1. Ispita cavalerului de onoare – Editura Midnight Books – Tempting the Best Man – 2012 – prezentare
  2. Ispita jucătorului – Editura Midnight Books – Tempting the Player – 2012
  3. Ispita bodyguardului – Editura Midnight Books – Tempting the Bodyguard – 2014 – prezentare

El este vedeta echipei de baseball Nationals, mereu pe coperta tabloidelor pentru aventurile sale de-o noapte.

Ea este o roșcată inteligentă care nu credea că i-ar putea cădea vreodată în plasă.

Când cei doi sunt surprinși de paparazzi într-o ipostază compromițătoare, jucătorul se vede nevoit să pretindă că ea este iubita lui pentru a-și salva reputația și contractul de milioane de dolari.

Și cu o lună la dispoziție până la așa-zisa „despărțire”, tânăra se hotărăște să savureze fiecare moment din această învoială.

El este obișnuit să dea lovitura și pe teren... și în afara lui. Asta până când o întâlnește pe ea.

Chad Gamble, aruncătorul-vedetă al echipei Nationals, este unul dintre cei mai iscusiți jucători și, de cele mai multe ori, victoriile lui nu se limitează la terenul de baseball. Acum, notoriul băiat rău a pus ochii pe frumoasa Bridget Rodgers, cu formele ei apetisante și replicile pline de umor. Această roșcată înțepată este genul de femeie pe care orice bărbat și-ar dori să o ia acasă... Dar nu Chad.

Când paparazzii îi surprind pe cei doi într-o ipostază compromițătoare, managerul lui Chad îi dă acestuia un ultimatum: fie se potolește cu femeile, fie își pierde contractul de milioane de dolari. Pentru a-i salva cariera, agentul lui Chad vine cu o ultimă încercare disperată – acesta va trebui să convingă publicul că Bridget nu este doar o altă cucerire, ci este iubita lui.

Pentru Chad, relațiile sunt îndeajuns de complicate și atunci când nu există o atracție irezistibilă între cei doi, însă cu o lună la dispoziție pentru a-și repara imaginea, jucătorul are nevoie de toată voința pentru a nu-i cădea în pat fetei... dar nici în plasă.

„Ispita Jucătorului are puțin din toate – iubire, o premisă incitantă, personaje îndrăznețe și distractive și să nu mai vorbim de momentele fierbinți care îți fac inima să bată mai tare cu fiecare nou cuvânt!” – Katy

„Povești seducătoare, personaje ispititoare și scene de dragoste și mai și: nu-i de mirare că Jennifer L. Armentrout este îndrăgită de toți cititorii! Autoarea reusește să scrie cele mai fierbinți povești de iubire și, după mine, toate merită o a doua răsfoire. Ispita Jucătorului este exemplul perfect – câtă pasiune!” – Maida’s Medley of Books

Fragment din carte:

„Bridget se hotărâse ca măcar să se bucure de avantajele pe care i le oferea un pretins iubit, mai ales de cei trei F. Flori. Mâncăruri Fine. Bărbat Frumos. A mai aruncat în joc încă un F: Fără așteptări.”

Cartea Ispita jucătorului de Jennifer L. Armentrout poate fi comandată pe bookzone.ro

Puteți comanda la un preț special întreaga serie Frații Gamble pe bookzone.ro

Cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout pot fi comandate pe bookzone.ro, libris.ro, librex.rolitera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro

Listă cărți Jennifer L. Armentrout

Recenzii și prezentări cărți Jennifer L. Armentrout

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *