Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispita unui viconte de Diana Quincy, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ispita unui viconte

(The Viscount Made Me Do It – 2021)

Diana Quincy

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 304

Traducerea:  Liliana Dănescu

Autoarea de bestselleruri Diana Quincy este o jurnalistă de televiziune premiată, care a decis să își inventeze propriile povești în care finalul fericit este întotdeauna garantat. Cărțile ei au fost incluse pe listele de recomandări din Library Journal și The Washington Post.

Al doilea roman al seriei „Întâlniri clandestine“/Clandestine Affairs Series, după O NOAPTE CU DUCELE, apărut 10 10.01.2022 la chioșcuri.

SERIA „ÎNTÂLNIRI CLANDESTINE“:

Zvonurile că și-a ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, vicontele Griffin, încă de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la Hanna Zaydan, care vrea să devină cel mai bun ortoped din Londra. Hanna știe să repare fracturi, dar poate să repare și o inimă frântă? Mai important, o va lăsa Griff?

O SEDUCȚIE CARE AR PUTEA RUINA TOTUL…

Hanna Zaydan a luptat pentru a deveni cea mai bună tămăduitoare de oase din Londra, dar un nou pacient atrăgător amenință să distrugă tot ceea ce a realizat ea. Cu fiecare programare, emancipata fiică a unei familii arăbești este sedusă încet-încet de misteriosul fost soldat. Este suficient de inteligentă pentru a ști că Griff urmărește mai mult decât îi va dezvălui el, dar orice ar fi, atracția tot mai mare a vindecătoarei față de acest bărbat ar putea să o tenteze să i se ofere.

O ATRACȚIE CARE NU POATE FI NEGATĂ…

Zvonurile conform cărora și-ar fi ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, viconte Griffin, practic de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la o frumoasă moștenitoare. Griff este convins că Hanna este o impostoare, dar ea trezește în el sentimente autentice pe care le credea pierdute odată cu familia sa. Hanna are darul de a repara fracturi de oase, dar poate ea să repare și o inimă frântă? Și mai important, o va lăsa Griff să îl ispitească?

Veți citi întreaga poveste în romanul ISPITA UNUI VICONTE de Diana Quincy, al doilea volum al seriei «Întâlniri clandestine». De luni, 14 februarie, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *