Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispitește-mă cu diamante de Jane Feather, seria Bijuteriile Londrei, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ispitește-mă cu diamante

(Tempt Me with Diamonds – 2019)

Jane Feather

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariției: octombrie 2020

Jane Feather s-a născut la Cairo, în Egipt, a crescut în sudul Angliei și a obținut diplomă de master în studii sociale aplicate la Universitatea din Oxford. În 1978 s-a mutat cu soțul și cei trei copii în Statele Unite, iar în anul 1984 a publicat primele romane sub pseudonimul Claudia Bishop, după care a început să scrie historical romance sub numele actual și a avut un enorm succes, fiind recompensată cu numeroase premii. Romanele ei s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare.

Încă o autoare nou-intrată în colecție și primul volum al trilogiei „Bijuteriile Londrei”.
Fratele Dianei moare, și îi lasă o parte din moșie celui mai bun prieten al său, iar ea se vede nevoită să împartă casa familiei cu Rupert, bărbatul pe care îl iubea și care a înșelat-o. Acum trebuie să se ignore unul pe celălalt și dorința lor aprinsă. Oare o ceartă și o revelație șocantă pot aduce dragostea înapoi?
  1. Ispitește-mă cu diamante (Tempt Me with Diamonds – 2019)
  2. Sedu-mă cu safire (Seduce Me with Sapphires – 2020)
  3. Ravish Me with Rubies – 2021
Diana Sommerville pare să aibă tot ce și-ar putea dori: un chip răpitor, o minte strălucită și o avere semnificativă ca urmare a faptului că familia ei deține o mină de diamante. Dar când fratele își găsește sfârșitul pe câmpul de luptă și îi lasă partea lui de moștenire celui mai bun prieten al său, Diana se trezește prinsă într-o situație incredibilă: este nevoită să împartă nu doar averea, ci și casa în care stă cu bărbatul pe care cândva l-a iubit nebunește ‒ dar pe care acum îl disprețuiește. Mai rău chiar, fostul logodnic necredincios și-a stabilit acolo reședința chiar înainte de sosirea ei din străinătate.

Rupert Lacey nu și-a imaginat că Diana avea să accepte tulburătoarea veste fără să riposteze. Dar nu s-a așteptat nici ca lupta lor să înceapă imediat ce ea a trecut pragul casei. Cei doi au de înfruntat o mare provocare: să se ignore reciproc, ignorând totodată întrebările rămase fără răspuns, care nu le-au dat pace. Însă singurul lucru care nu poate fi negat este pasiunea care încă arde între ei. Dar, cu o femeie ca Diana, trebuie să fie la mijloc o neînțelegere de proporții și o dezvăluire șocantă pentru a readuce la lumină o dragoste care, în realitate, nu s-a stins niciodată cu adevărat.
Veți citi întreaga poveste în romanul ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE de Jane Feather, o nouă autoare și primul volum al seriei Giuvaiere londoneze. De luni, 26 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2020

Spune-ți părerea!