Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispitirea lui Thomas Carrick de Stephanie Laurens, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ispitirea lui Thomas Carrick

(The Tempting of Thomas Carrick – 2015)

Stephanie Laurens

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Anotimpul iubirilor – By Winter’s Light – 2014 – prezentare
2. Ispitirea lui Thomas Carrick – The Tempting of Thomas Carrick – 2015
3. O pereche pentru Marcus Cynster – A Match for Marcus Cynster – 2015
4. The Lady By His Side – 2017
5. An Irresistible Alliance – 2017
6. The Greatest Challenge Of Them All – 2017
7. A Conquest Impossible to Resist – 2019

Thomas Carrick conduce o afacere de succes în animatul port Glasgow, departe de ținuturile întinse ale clanului familiei, și are de gând să-și caute o soție potrivită în noul sezon de baluri ale înaltei societăți. Dar planurile îi sunt date peste de cap de veștile proaste primite de la moșie care îl obligă să se întoarcă la conacul Carrick. Odată ajuns acolo, își dă seama că singura persoană care îl poate ajuta să rezolve problemele este ultima femeie la care voia să apeleze. Căci Thomas nu a uitat-o niciodată pe Lucilla Cynster, cea care i-a bântuit gândurile ani la rând, dar pe care a lăsat-o în urmă ca să-și împlinească visul de a trăi în oraș.
Femeie puternică și hotărâtă, Lucilla știe că Thomas este cel sortit să-i devină partener, iubit, protector și soț, fiindcă doar ea este cea care îi poate oferi dragostea adevărată. Tocmai de aceea, când Thomas se întoarce și îi cere ajutorul, Lucilla profită de șansa pe care i-o oferă viața și decide să facă orice pentru a-l ispiti. Căci cum ar putea el să ignore o legătură atât de puternică, mai presus de rațiune, și să aleagă alt drum?
Citate:
„Nu fusese sărutul ei – apăsarea ascuţită și șocantă a buzelor ei pe ale lui – cel care îi frânsese lanţurile, care spărsese lacătul și deschisese larg ușile închisorii lui interioare.
Nu fusese căldura sfârâitoare a atingerii ei când își strecurase mâinile peste pieptul și umerii lui, un gest provocator, ispititor, care se simţise totuși curios de nevinovat.
Nici degetele ei înfipte în părul lui – era suficient de experimentat ca să alunge toate acele ispite.
Ci faptul că îi simţi palma, degetele călătorind ușor peste obrazul lui…
Se simţea de parcă atingerea aceea îl îmblânzise. Ucisese toată rezistenţa și revendica bărbatul care se ascundea înăuntrul lui.”
„Cufundat într-un iureș de pasiune și de dorinţă, Thomas se pierdu, la fel cum i se întâmplase în după-amiaza aceea, exact așa cum, își dădu el seama, se pierduse dintotdeauna lângă ea. Lucilla în braţe lui, buzele ei pe ale lui, corpul ei apăsat îmbietor pe al lui, aceasta era definiţia raiului pentru simţurile lui.
Un rai interzis, plin de ispite prea ademenitoare pentru a le putea rezista.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ISPITIREA LUI THOMAS CARRICK de Stephanie Laurens – disponibil de sâmbătă 27.04.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste mai 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Stephanie Laurens pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rolibrarie.net, cartepedia.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Stephanie Laurens

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *